Huawei FreeBuds Pro 3: ξεκίνησε η κυκλοφορία τους στην Ελλάδα

Huawei FreeBuds Pro 3: ξεκίνησε η κυκλοφορία τους στην Ελλάδα

Διαθέσιμα στην Ελλάδα είναι τα νέα ασύρματα ακουστικά Huawei FreeBuds Pro 3, που αποτελούν τη νέα γενιά κορυφαίων ακουστικών True Wireless Stereo.

Αξιοποιώντας την κορυφαία τεχνογνωσία της στην TWS τεχνολογία, η Huawei δημιούργησε την νέα γενιά ακουστικών που ανταποκρίνεται επάξια και αναβαθμίζει ακόμα περισσότερο τα ήδη υψηλά στάνταρ της FreeBuds οικογένειας, φέρνοντας πραγματικά κρυστάλλινο ήχο στα αυτιά σας.

Τα Huawei FreeBuds Pro 3 αλλάζουν τα δεδομένα της βιομηχανίας, με καινοτόμες τεχνολογίες. Από το Hi-Res Dual Driver σύστημα ήχου, για εξαιρετικά αποτελέσματα, το Pure Voice 2.0 για πεντακάθαρη φωνή, το Intelligent ANC  3.0 για πλήρη ηχητική απομόνωση, έως το Triple Adaptive EQ, τα Free Buds Pro 3, επαναπροσδιορίζουν την έννοια του πραγματικού ήχου, του σχεδιασμού ακουστικών και, φυσικά, της έξυπνης συνδεσιμότητας.

Με τα νέα Huawei FreeBuds Pro 3, μπορείτε να απολαμβάνετε την αγαπημένη σας μουσική, audiobooks και podcasts ή να πραγματοποιείτε κλήσεις χωρίς διακοπές με εξαιρετική ποιότητα, σε οποιοδήποτε περιβάλλον βρίσκεστε, ανεξαρτήτως θορύβου.

 

Απόλυτη εμπειρία ήχου

Χάρη στο Hi-Res Dual Driver Sound System, θα βιώσετε μια καθηλωτική ακουστική εμπειρία χωρίς καμία καθυστέρηση στον ήχο, σε ένα ευρύ φάσμα που κυμαίνεται από τα 48 kHz μέχρι τα 14 Hz, με απόλυτη ακουστική ακρίβεια.

Επιπλέον, τα Huawei FreeBuds Pro 3 υποστηρίζουν τις κωδικοποιήσεις L2HC 2.0 και LDAC και είναι πιστοποιημένος τόσο από HWA όσο και από Hi-Res Audio Wireless. Αυτή η διπλή πιστοποίηση διασφαλίζει ότι τα ακουστικά παρέχουν ήχο υψηλής ανάλυσης που δημιουργεί ένα πλούσιο ακουστικό ανάγλυφο.

Ό,τι μουσική και να ακούτε, με τα Huawei FreeBuds Pro 3 τα αγαπημένα σας κομμάτια θα ακούγονται πάντα όπως πρέπει, χάρη στον αλγόριθμο Triple Adaptive EQ, προσφέροντας μια εξαιρετικά εξατομικευμένη εμπειρία ακρόασης οπουδήποτε και ανά πάσα στιγμή.

 

Πεντακάθαρη επικοινωνία, απρόσκοπτη ακρόαση

Εξοπλισμένα με την τεχνολογία Pure Voice 2.0, τα Huawei FreeBuds Pro 3, καταγράφουν 2.5 φορές καλύτερα τη φωνή σας κατά τη διάρκεια τηλεφωνικών κλήσεων και video calls. Οι συνομιλητές σας θα ακούνε τη φωνή σας πεντακάθαρα, ακόμα και στα πιο θορυβώδη περιβάλλοντα.

Αυτό το πολύπλοκο σύστημα, ενισχύεται από το Intelligent ANC 3.0, έναν AI αλγόριθμο που προσαρμόζει ανάλογα και σε πραγματικό χρόνο το noise cancelling, προσφέροντας έτσι 50% καλύτερη ηχητική απομόνωση. Αυτό το ιδιαίτερο χαρακτηριστικό, αναδεικνύει τα HUAWEI FreeBuds Pro 3, στον ιδανικό «συνεπιβάτη», είτε στο αεροπλάνο ή στο τραίνο.

 

Αδιάλειπτη εμπειρία με κορυφαίες επιδόσεις και έξυπνες λειτουργίες

Αντλώντας έμπνευση από τη φύση, ο σχεδιασμός των Huawei FreeBuds pro 3, έρχεται σε 3 χρώματα: Ceramic White, Green και Silver Frost. Η λεία γυάλινη θήκη, κατασκευασμένη από γυαλί νανοτεχνολογίας, προσφέρει 32% περισσότερη αντοχή στη φθορά .

Τέλος, όσον αφορά τη διάρκεια της μπαταρίας, με τα Huawei FreeBuds Pro 3, μπορείτε να ακούσετε για συνολικά 31 ώρες χρησιμοποιώντας τη θήκη για φόρτιση, ενώ μια πλήρης  φόρτιση των ακουστικών, μπορεί να σας προσφέρει μέχρι και 6.5 ώρες ακρόασης. Τα ακουστικά δίνουν, επίσης, τη δυνατότητα ασύρματης φόρτισης, για άμεση χρήση. Επιπλέον είναι πιστοποιημένα με IP54 ως προς την αντοχή σε σκόνη και νερό, που τα καθιστά ιδανικά για έναν ενεργό τρόπο ζωής.

Οι χρήστες μπορούν να συνδέσουν ταυτόχρονα τα ακουστικά σε δύο συσκευές, εναλλάσσοντας ακόμα και μεταξύ συσκευών iOS και Android, χωρίς να απαιτείται συνεχώς η διαδικασία pairing/unpairing.

Εκτός από τα νέα HUAWEI FreeBuds Pro 3, η Huawei έχει λανσάρει πρόσφατα πολλά νέα καινοτόμα προϊόντα, όπως το νέο fashion smartwatch Huawei Watch GT4 και το πολυτελές Huawei Watch Ultimate Design, με χρυσό 18K.

Tα HUAWEI FreeBuds Pro 3 είναι διαθέσιμα στην ελληνική αγορά μέσω του δικτύου καταστημάτων των επίσημων συνεργατών της Huawei.

HUAWEI FREEBUDS PRO 3,ΑΚΟΥΣΤΙΚΑ,HUAWEI,

Σχόλια

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...

Home