Συνδρομή δύο ταχυτήτων από την Καθημερινή

Deasy @ 18.10.2023
Συνδρομή δύο ταχυτήτων από την Καθημερινή

Την περιοχή των συνδρομητικών υπηρεσιών αποφάσισε να εξερευνήσει η Καθημερινή, ανακοινώνοντας ότι μέσα στις επόμενες ημέρες ενεργοποιεί σχετική λειτουργία δύο ταχυτήτων - 5,90 ευρώ τον μήνα για την Ελλάδα και την Κύπρο και 7,9 ευρώ για τους αναγνώστες από τον υπόλοιπο κόσμο.

Για όσους επιλέξουν να προπληρώσουν 12μηνη συνδρομή η χρέωση ανέρχεται αντίστοιχα σε 59 και 79 ευρώ.

«Στόχος της νέας συνδρομητικής υπηρεσίας είναι να προσφέρει στο αναγνωστικό της κοινό το πιο ποιοτικό και πλούσιο δημοσιογραφικό περιεχόμενο, αξιοποιώντας παράλληλα την τελευταία τεχνολογία για μια προσωποποιημένη εμπειρία ανάγνωσης», αναφέρει η εφημερίδα σε ενημερωτικό σημείωμα που έστειλε στους εγγεγραμμένους χρήστες της.

Όσοι έχουν επιλέξει το δωρεάν πρόγραμμα θα εξακολουθήσουν να έχουν πρόσβαση στο kathimerini.gr, όμως με δυνατότητα ανάγνωσης περιορισμένου αριθμού άρθρων ανά μήνα. Η εφημερίδα δεν διευκρίνισε πόσα δημοσιεύματα θα είναι ελεύθερα.

Επίσης, δεν είναι ξεκάθαρο τι θα συμβαίνει για τους επισκέπτες που φτάνουν στο kathimerini.gr προερχόμενοι από το Google News ή άλλες υπηρεσίες. Μεγάλες εφημερίδες του εξωτερικού όπως οι Financial Times αφήνουν ελεύθερη κάποια πρόσβαση για όσους προέρχονται από την υπηρεσία της Google, ενώ άλλες εφημερίδες όπως η Wall Street Journal είναι πιο φειδωλές.

ΜΜΕ,

Σχόλια

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...

Home