Άμεσα διαθέσιμα στην Ελλάδα τα MacBook Air 15 ιντσών και Μac Studio

Άμεσα διαθέσιμα στην Ελλάδα τα MacBook Air 15 ιντσών και Μac Studio

Άμεσα διαθέσιμα στην ελληνική και στην κυπριακή αγορά θα είναι τα νέα MacBook Air 15 ιντσών και Mac Studio, που ανακοίνωσε χθες η Apple, όπως ανακοίνωσε η iSquare. 

Το MacBook Air 15 ιντσών διαθέτει μία ευρύχωρη οθόνη Liquid Retina 15,3 ιντσών, τις απίστευτες επιδόσεις του M2 chip, έως 18 ώρες διάρκεια λειτουργίας της μπαταρίας και έναν αθόρυβο, χωρίς ανεμιστήρα σχεδιασμό. Με ένα ολοκαίνουριο σύστημα ήχου με έξι ηχεία, το MacBook Air 15 ιντσών προσφέρει μοναδικό χωρικό ήχο, μαζί με μια κάμερα FaceTime HD 1080p, φόρτιση MagSafe και τη δύναμη και την ευκολία του macOS Ventura για μια ασύγκριτη εμπειρία.

Το νέο Mac Studio διαθέτει τα M2 Max chip και το νέο M2 Ultra chip, προσφέροντας τεράστια ενίσχυση στις επιδόσεις και βελτιωμένη συνδεσιμότητα με εντυπωσιακά συμπαγές σχεδιασμό. Το Mac Studio είναι έως 6 φορές πιο γρήγορο από τον πιο ισχυρό Intel-based iMac 27 ιντσών και έως 3 φορές πιο γρήγορο από το προηγούμενης γενιάς Mac Studio με M1 Ultra.

Ταυτόχρονα με τα δύο παραπάνω προϊόντα ο αμερικανικός κολοσσός ανακοίνωσε και το νέο Mac Pro, που πλέον διαθέτει το M2 Ultra, συνδυάζει τις πρωτοφανείς επιδόσεις του ισχυρότερου chip της Apple με την ευελιξία της επέκτασης PCIe. Το Mac Pro είναι έως 3 φορές πιο γρήγορο από το προηγούμενης γενιάς μοντέλο με επεξεργαστή Intel. Με μνήμη έως και 192GB, διαθέτει πολύ περισσότερη μνήμη από τις πιο προηγμένες κάρτες γραφικών, αντιμετωπίζοντας απαιτητικές εργασίες που άλλα συστήματα απλά δεν μπορούν να επεξεργαστούν. Το Mac Pro αναμένεται να κυκλοφορήσει στην ελληνική αγορά σε σύντομο χρονικό διάστημα.

APPLE MACBOOK AIR,APPLE MAC STUDIO,APPLE MAC PRO,APPLE,

Σχόλια

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...

Home