Lenovo: το ThinkPhone by Motorola έρχεται άμεσα Ελλάδα

Lenovo: το ThinkPhone by Motorola έρχεται άμεσα Ελλάδα

Στην ελληνική αγορά κυκλοφορεί άμεσα το νέο ThinkPhone by Motorola, η πρώτη πρόταση της Lenovo που μεταφέρει το brand Think από τους προσωπικούς υπολογιστές στα smartphones.

Στους μυημένους στο brand Think, η ονομασία του νέου τηλεφώνου μαρτυρά και το χαρακτήρα του. Το ThinkPhone by Motorola είναι πρωτίστως ένα smartphone, που απευθύνεται στους επαγγελματίες χρήστες, χάρη στα ιδιαίτερα χαρακτηριστικά που διαθέτει και τις καινοτόμες τεχνολογίες που συγκεντρώνει. Γνωρίζοντας καλά τις ανάγκες αυτού του κοινού από τα ThinkPad προϊόντα, η Lenovo φέρνει στο ThinkPhone στοιχεία που έρχονται να διευκολύνουν την καθημερινότητά του στο πεδίο της συνδεσιμότητας με άλλες συσκευές και της παραγωγικότητας, στον τομέα της ασφάλειας, όχι μόνο με software, αλλά και με εξειδικευμένο hardware. Έτσι το ThinkPhone φιλοδοξεί να γίνει ο καλύτερος σύντροφος του χρήστη, αλλά και κάθε άλλου ThinkPad προϊόντος και όχι μόνο.

Χαρακτηριστικά, το ThinkPhone by Motorola φέρνει τη συνδεσιμότητα Think 2 Think που υποστηρίζεται από το Ready For, ένα σύνολο λειτουργειών που προάγουν την παραγωγικότητα και επιτρέπουν στους χρήστες να απολαμβάνουν απρόσκοπτη συνδεσιμότητα ανάμεσα σε όλες συσκευές ThinkPhone και ThinkPad. Οι εμπειρίες Think 2 Think περιλαμβάνουν:

Άμεση σύνδεση: Το τηλέφωνο και ο υπολογιστής συνδέονται μέσω WiFi Direct απρόσκοπτα όταν βρίσκονται κοντά.

Ενοποιημένο Clipboard: Μεταφέρετε απρόσκοπτα κείμενο ή πρόσφατες φωτογραφίες, σαρωμένα έγγραφα και βίντεο μεταξύ συσκευών, επικολλώντας το αρχείο, σε οποιαδήποτε εφαρμογή στη συσκευή προορισμού.

Ενοποιημένες ειδοποιήσεις: Οι ειδοποιήσεις τηλεφώνου εμφανίζονται αμέσως στο Κέντρο ενεργειών των Windows. Κάνοντας κλικ σε μια ειδοποίηση, ανοίγει αυτόματα η αντίστοιχη εφαρμογή τηλεφώνου στην οθόνη του υπολογιστή.

File Drop: Εύκολο drag & drop αρχείων μεταξύ ThinkPhone και PC.

App Streaming: Ανοίξτε οποιαδήποτε εφαρμογή Android απευθείας σε υπολογιστή.

Προηγμένη κάμερα web: Επωφεληθείτε από τις ισχυρές κάμερες ThinkPhone και τις δυνατότητες AI, χρησιμοποιώντας την ως κάμερα web για όλες τις βιντεοκλήσεις σας.

Instant Hotspot: Συνδεθείτε στο διαδίκτυο με ένα κλικ, απευθείας από τον υπολογιστή για να αξιοποιήσετε τη συνδεσιμότητα 5G του ThinkPhone.

To σύνολο των λειτουργιών παραγωγικότητας Think 2 Think αγγίζουν τις 20, με τη μεγάλη πλειοψηφία τους να υποστηρίζονται απρόσκοπτα και στο περιβάλλον φορητών υπολογιστών άλλων κατασκευαστών, πέρα από τους ThinkPad της Lenovo.

 

Hardware και software ασφάλειας

Ιδιαίτερη έμφαση έχει δοθεί και στον τομέα της ασφάλειας, υποστηρίζοντας τη σχετική πλατφόρμα ThinkShield.  με τη συσκευή να φέρει ένα δεύτερο chip, αποκλειστικά και μόνο για την διασφάλιση της προστασίας σε κάθε επίπεδο. Οι υπεύθυνοι Ι.Τ.  μπορούν πλέον να είναι σίγουροι ότι οι συσκευές της εταιρείας τους προστατεύονται με ενσωματωμένο προηγμένο A.I που βασίζεται σε hardware και premium λύσεις ασφαλείας όπως το Moto Threat Defense. Επιπλέον, οι οργανισμοί μπορούν εύκολα να προμηθεύσουν το προσωπικό τους με ThinkPhones με Zero Touch και να διαχειριστούν ολόκληρο τον στόλο ThinkPhones τους με λύσεις διαχείρισης συσκευών, όπως το Moto OEMConfig και το Moto Device Manager.

Το ThinkPhone by Motorola συνοδεύεται επίσης από το Moto Secure, μια εφαρμογή που χρησιμεύει ως hub για αντικείμενα που σχετίζονται με την ασφάλεια και το απόρρητο. Σε συνδυασμό με το Moto OEMConfig ή το Moto Device Manager, οι διαχειριστές IT μπορούν να διαμορφώσουν εξ αποστάσεως τις λειτουργίες του Moto Secure στα ThinkPhones, από τις ρυθμίσεις κλειδώματος της οθόνης έως τις ειδοποιήσεις δικτύου. Επιπλέον, το ThinkPhone έρχεται με Moto KeySafe, έναν ξεχωριστό επεξεργαστή που τρέχει σε Android, ο οποίος προσθέτει ένα επιπλέον επίπεδο ασφάλειας για την καλύτερη προστασία των πιο ευαίσθητων δεδομένων στο smartphone σας. Απομονώνει PIN, κωδικούς πρόσβασης και κρυπτογραφικά κλειδιά, αποθηκεύοντάς τα σε περιβάλλον ανθεκτικό σε παραβιάσεις, προστατεύοντας τα δεδομένα από μέσα προς τα έξω.

Εκτός από αυτά τα παραπάνω χαρακτηριστικά, η συσκευή διαθέτει πιστοποίηση MIL STD 810H, σχεδιασμένη με ελαφριά ίνα αραμιδίου που είναι ισχυρότερη από ατσάλι, πλαίσιο αλουμινίου ποιότητας αεροσκάφους και Gorilla Glass Victus, ώστε να αντέχει εύκολα κραδασμούς και πτώσεις από έως και 1,25 μέτρα. Παράλληλα, με πιστοποίηση IP68, το ThinkPhone έχει σχεδιαστεί για να αντέχει τη βύθιση σε σκόνη και νερό σε βάθος έως και 1,5 μέτρο για έως και 30 λεπτά. Το ThinkPhone διαθέτει επίσης το εμβληματικό Red Key, τοποθετημένο στο πλάι της συσκευής, για να παρέχει άμεση πρόσβαση στις πιο κρίσιμες εφαρμογές ή για άμεση σύνδεση με τον Think υπολογιστή σας.

 

Κορυφαία απόδοση

Για να διασφαλιστεί η κορυφαία απόδοση για τα επόμενα χρόνια, αυτό το smartphone τροφοδοτείται από το Snapdragon 8+ Gen 1 Mobile Platform. Με αυτήν την πλατφόρμα οι εφαρμογές ανοίγουν αμέσως και ακόμη και τα πιο απαιτητικά workflows εκτελούνται ομαλά. Επιπλέον, το ThinkPhone είναι εξοπλισμένο με τεχνολογία 5G και συμβατότητα Wi-Fi 6E, απελευθερώνοντας τη δύναμη του νέου προτύπου Wi-Fi 6 GHz που παρέχει τις ταχύτερες διαθέσιμες ταχύτητες Ιnternet, έως σήμερα.

Το ThinkPhone έρχεται με μεγάλη οθόνη FHD+ 6,6 ιντσών που διευκολύνει στην προβολή του συνόλου του περιεχομένου σας, από πολύπλοκα dashboards μέχρι τεράστια email threads. Παράλληλα, η μεγάλη μπαταρία του προσφέρει πάνω από 36 ώρες αυτονομίας, ενώ η συσκευή συνοδεύεται από έναν φορτιστή 68W TurboPower που προσφέρει ισχύ για όλη τη μέρα, με λίγα μόνο λεπτά φόρτισης. Αυτός ο ελαφρύς φορτιστής τσέπης είναι τόσο ισχυρός που μπορεί επίσης να τροφοδοτήσει το laptop σας ή οποιαδήποτε συσκευή USB-C.

Τέλος, η Motorola συμπεριέλαβε μια κάμερα Ultra Pixel 50MP που προσφέρει κορυφαία ποιότητα εικόνας σε κάθε βιντεοκλήση ανεξάρτητα από τις συνθήκες φωτισμού. Αυτή η κορυφαία κάμερα Ultra Pixel είναι ιδανική για να ζωντανεύει ακόμα και τις πιο μικρές λεπτομέρειες, τραβώντας φωτογραφίες με 32x περισσότερα focusing pixels, για καλύτερες εικόνες, σημειώσεις και σκίτσα.

Το ThinkPhone by Motorola έρχεται μέσα στις επόμενες ημέρες στην ελληνική αγορά και θα διατίθεται κατά κύριο λόγο μέσα από B2B κανάλια. Παράλληλα, θα είναι διαθέσιμο και στα ηλεκτρονικά καταστήματα των μεγαλύτερων αλυσίδων της ελληνικής αγοράς στην τιμή των 829 ευρώ.

THINKPHONE BY MOTOROLA,SMARTPHONES,LENOVO,

Σχόλια

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...

Home