Το Microsoft Teams αλλάζει και... ανεβάζει ταχύτητα

Το Microsoft Teams αλλάζει και... ανεβάζει ταχύτητα

Μια ριζική ανανέωση του Teams πραγματοποίησε η Microsoft, για να ενισχύσει ακόμη περισσότερο την εφαρμογή. Από σήμερα είναι ήδη διαθέσιμη σε public preview έκδοση, με τα νέα χαρακτηριστικά και τις λειτουργίες να κάνουν αισθητή την παρουσία τους.

Αναλυτικότερα, όπως ανέφερε και η ίδια η Microsoft στο Blog της, το ανανεωμένο Teams θα έχει διπλάσια ταχύτητα απόκρισης στα αιτήματα του χρήστη, κάτι που θα γίνεται αντιληπτό σε κάθε τηλεδιάσκεψη. Η είσοδος στην εφαρμογή δηλαδή, θα γίνεται με διπλάσια ταχύτητα, ενώ εξίσου άμεση θα είναι και η μετάβαση από συνομιλία σε συνομιλία. Μάλιστα, η εταιρεία έκανε πράξη την υπόσχεση της για μικρότερη κατανάλωση μνήμης RAM, αλλά και μείωση στον αποθηκευτικό χώρο που καταλαμβάνει η εφαρμογή έως και 50%.

Επιπλέον, η Microsoft επανασχεδίασε το περιβάλλον εργασίας για να κάνει ευκολότερη τη διαχείριση των ειδοποιήσεων, και την οργάνωση των ομαδικών συνομιλιών. Φυσικά, το νέο Teams θα υποστηρίζει λειτουργίες AI, όπως η έξυπνη ανακεφαλαίωση πληροφοριών, αλλά και ένας ενσωματωμένος Speaker Coach, που θα παρέχει αναλυτικές συμβουλές για την είσοδο σε μια τηλεδιάσκεψη.

Τέλος, δεν έχει γίνει ακόμη κάποια αναφορά από τη Microsoft στα τρισδιάστατα avatar που δοκιμάζει τον τελευταίο χρόνο. Το πιο πιθανό είναι να ανοίξουν για το κοινό κάποια στιγμή τον Μάιο, ως ένα μέρος της νέας εμπειρίας Teams.

ΕΦΑΡΜΟΓΕΣ,MICROSOFT TEAMS,MICROSOFT,

Σχόλια

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...

Home