Στις αρχές Απριλίου το Huawei Watch Ultimate στην Ελλάδα

Αμέσως μετά ακολουθούν τα Huawei P60 Pro και τα Huawei Freebuds 5.

Στις αρχές Απριλίου το  Huawei Watch Ultimate στην Ελλάδα

To νέο, κορυφαίο smartwatch, Huawei Watch Ultimate, θα είναι το πρώτο από τη νέα σειρά προϊόντων υψηλών προδιαγραφών της Huawei, που θα κυκλοφορήσει στην ελληνική αγορά. Μια σειρά που περιλαμβάνει από smartphones, smartwatches, φορητούς υπολογιστές και ακουστικά και τα οποία θα παρουσιαστούν επίσημα στο Μόναχο της Γερμανίας μέσα στην Άνοιξη.

Το Huawei Watch Ultimate είναι το κορυφαίο smartwatch της Huawei, με εξαιρετικές επαγγελματικές και πιστοποιημένες προδιαγραφές που δημιουργήθηκε για εκείνους που επιδιώκουν συνεχώς να ξεπερνούν τον εαυτό τους, διατηρώντας παράλληλα μια κλασική φινέτσα και πολυτελή εμφάνιση που δείχνει την υψηλή αισθητική τους.  Το νέο wearable ανεβάζει τον πήχη για τα έξυπνα ρολόγια πολύ ψηλά, με τα νέα κορυφαία χαρακτηριστικά, τον σχεδιασμό υψηλών προδιαγραφών καθώς και τα υλικά που χρησιμοποιούνται για την κατασκευή του. Το Huawei Watch Ultimate αναμένεται να κυκλοφορήσει στην ελληνική αγορά στις αρχές Απριλίου. Αμέσως μετά σειρά θα πάρουν τα νέα ακουστικά Huawei Freebuds 5, για τους λάτρεις της μουσικής, με ιδιαίτερη έμφαση στον σχεδιασμό και την ποιότητα ήχου.

Η πρώτη κορύφωση του λανσαρίσματος της νέας σειράς προϊόντων θα γίνει με την κυκλοφορία του Huawei P60 Pro, το οποίο σύμφωνα με την εταιρεία, αλλάζει τα δεδομένα στη φωτογραφία, κάνοντας πραγματικότητα το όνειρο εκείνων που θέλουν να αποτυπώσουν την υψηλότερη λεπτομέρεια από διάφορες αποστάσεις, μέρα και  νύχτα. Άμεσα ακολουθεί και η νέα αναδιπλούμενη πρόταση, το Huawei Mate X3, που διαθέτει όλη τη νέα προηγμένη τεχνολογία σε ένα εξαιρετικά λεπτό, ελαφρύ και ανθεκτικό σώμα. Τα νέα smartphones της Huawei θα ανακοινωθούν επίσημα στην ευρωπαϊκή αγορά στις 9 Μαΐου.

HUAWEI WATCH ULTIMATE,HUAWEI P60 PRO,HUAWEI MATE X3,HUAWEI,

Σχόλια

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...

Home