Το Spotify έπαθε... TikTok

Το Spotify έπαθε... TikTok

H… επέλαση του TikTok φαίνεται ότι παρέσυρε και το Spotify, το οποίο ετοιμάζεται να μεταμορφώσει τη mobile έκδοση. Και όπως βλέπουμε να γίνεται συχνά το τελευταίο διάστημα, η εμφάνιση της δημοφιλούς εφαρμογής, θα μοιάζει αρκετά στο feed του TikTok.

Αναλυτικότερα, στην κεντρική σελίδα της εφαρμογής, τόσο η μουσική όσο και τα podcasts, θα μοιάζουν αρκετά στο fy page, καθώς η περιήγηση σε αυτά θα γίνεται μέσα από σκρολάρισμα. Μέχρι να επιλέξετε αυτό που θέλετε,  θα εμφανίζονται "κομμάτια" από το κάθε βίντεο όπως πχ ένα μέρος από τη μουσική του.

Όπως τόνισε η ίδια η εταιρεία, σκοπός είναι με αυτό το redesign από τη μία να διευκολυνθούν ακόμη περισσότερο οι χρήστες , ώστε να βρίσκουν ακόμη πιο γρήγορα το περιεχόμενο που επιθυμούν κι από την άλλη να γίνει ακόμη πιο ελκυστική η εφαρμογή σε νέο κοινό. Επιπλέον, ένας ακόμη λόγος είναι ότι η νέα γενιά (18-24 ετών) έχει συνηθίσει σε έναν διαφορετικό τύπο περιεχομένου πιο διαδραστικό και σαφώς είναι ένα target group που θέλει να προσεγγίσει.

Τέλος, ένα επιπλέον χαρακτηριστικό που ετοιμάζεται να λανσάρει η εφαρμογή για τους premium συνδρομητές, είναι το Smart Shuffle. Ουσιαστικά, πρόκειται για μια λειτουργία που θα εισάγει αυτόματα νέα κομμάτια σε ήδη υπάρχουσες λίστες αναπαραγωγής, ώστε οι χρήστες να μαθαίνουν πρώτοι ό,τι νέο κυκλοφορεί.

SPOTIFY,ΕΦΑΡΜΟΓΕΣ,

Σχόλια

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...

Home