Ενστάσεις της Apple σε πρόγραμμα με τεχνητή νοημοσύνη

Deasy @ 03.03.2023
Ενστάσεις της Apple σε πρόγραμμα με τεχνητή νοημοσύνη

Η Apple έχει καθυστερήσει να ανάψει το πράσινο φως στην κυκλοφορία μίας εφαρμογής ηλεκτρονικού ταχυδρομείου για το iOS με λειτουργίες τεχνητής νοημοσύνης, με το επιχείρημα ότι μπορεί να δημιουργεί περιεχόμενο που είναι ακατάλληλο για ανηλίκους.

Αυτά τουλάχιστον αναφέρει η Wall Street Journal, σύμφωνα με την οποία η εφαρμογή BlueMail που χρησιμοποιεί μια προσαρμοσμένη έκδοση του πασίγνωστου, πια, ChatGPT βρίσκεται για αρκετό καιρό στον προθάλαμο περιμένοντας την έγκριση της Apple που όμως δεν έρχεται.

Ο δημιουργός της εφαρμογής υποστηρίζει πως αυτή διαθέτει μηχανισμό για το φιλτράρισμα του περιεχομένου, ωστόσο εμείς απορούμε αν η πιτσιρικαρία χρησιμοποιεί το ηλεκτρονικό ταχυδρομείο στον βαθμό που χρησιμοποιεί άλλες υπηρεσίες επικοινωνίας. Ο ίδιος προσθέτει ότι άλλες εφαρμογές που διαθέτουν λειτουργίες του ChatGPT είναι ήδη διαθέσιμες στο AppStore χωρίς η Apple να έχει εγείρει κάποια αντίρρηση για τη χρήση τους από ανηλίκους. Οι κακόπιστοι θα πουν ότι ίσως η Apple θέλει να προστατεύσει τη δική της εφαρμογή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, ενώ άλλοι λιγότερο κακόπιστοι σχολιάζουν πως άβυσσος η ψυχή της εταιρείας των iPhone και των iPad και ότι κάποια στιγμή η εφαρμογή BlueMail θα δει το πολυπόθητο πράσινο φως για την είσοδό της στα ηλεκτρονικά ράφια του App Store.

ΤΕΧΝΗΤΗ ΝΟΗΜΟΣΥΝΗ,CHATGPT,APPLE,

Σχόλια

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...

Home