Υπηρεσία παγκόσμιας περιαγωγής υπόσχεται η Starlink

Υπηρεσία παγκόσμιας περιαγωγής υπόσχεται η Starlink

Μια νέα υπηρεσία παγκόσμιας περιαγωγής για τους ενδιαφερόμενους χρήστες της μοιάζει να έχει στα σκαριά η Starlink, σύμφωνα με επιστολή που φέρεται να έχει στείλει η εταιρεία σε κάποιους συνδρομητές της.

Στην επιστολή της η Starlink προσκαλεί τους συνδρομητές της να δοκιμάσουν την υπηρεσία, κάνοντας λόγο για δυνατότητα πρόσβασης από σχεδόν οποιοδήποτε σημείο στον κόσμο (όχι βέβαια στη θάλασσα) με το αντίτιμό της να ανέρχεται στα 200 δολάρια το μήνα. Η εταιρεία υπόσχεται υψηλές ταχύτητες και χαμηλό latency, προσθέτοντας ωστόσο ότι ενδεχομένως να υπάρξουν χρονικά διαστήματα με αυξομειώσεις στην ποιότητα της υπηρεσίας. Αυτά τα προβλήματα, όπως καταλήγει, αναμένεται να ελαχιστοποιηθούν με το πέρασμα του χρόνου.

Αυτό βέβαια που δεν διευκρινίζει η Starlink είναι πως θα προσφέρει πρόσβαση στο Internet σε περιοχές που ακόμη περιμένει τις εγκρίσεις από τις ρυθμιστικές Αρχές για την παροχή της υπηρεσίας και βέβαια σε εκείνες τις περιοχές που δεν έχει ακόμα κάλυψη.

Η υπηρεσία Global Roaming έρχεται να εμπλουτίσει τις εξτρά επιλογές της Starlink, πέρα από τη βασική για τα νοικοκυριά. Υπενθυμίζεται ότι η εταιρεία προσφέρει υπηρεσία για πρόσβαση στο Internet εν κινήσει, για τροχόσπιτα και αυτοκινούμενα, χωρίς όμως αλλαγή χώρας, με επιπλέον 25 δολάρια το μήνα, όπως βέβαια και το πλάνο 5.000 δολαρίων το μήνα για τα σκάφη.

Όπως και στα παραπάνω προγράμματα έτσι και στην υπηρεσία Global Roaming οι χρήστες μπορούν να την παγώσουν όποια στιγμή επιθυμούν, ενώ παρέχεται χρονικό περιθώριο 30 ημερών για την επιστροφή χρημάτων για τον εξοπλισμό, σε περίπτωση που οι χρήστες δεν μείνουν ικανοποιημένοι.

STARLINK,ΠΕΡΙΑΓΩΓΗ,ΔΟΡΥΦΟΡΙΚΟ INTERNET,

Σχόλια

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...

Home