Έτερος Εγώ - Νέμεσις: πρεμιέρα και σε 4Κ ανάλυση

Έτερος Εγώ - Νέμεσις: πρεμιέρα και σε 4Κ ανάλυση

Ο τρίτος και τελευταίος κύκλος της δημοφιλούς σειράς Έτερος Εγώ έκανε πρεμιέρα χθες το βράδυ από την Cosmote TV, με την τηλεοπτική πλατφόρμα να ανακοινώνει ότι η νέα σειρά επεισοδίων θα είναι διαθέσιμη και σε 4Κ ανάλυση.

Ειδικότερα, όπως είναι ήδη γνωστό κάθε νέο επεισόδιο του Έτερος Εγώ – Νέμεσις θα προβάλλεται κάθε Δευτέρα στις 11:00 το βράδυ από το Cosmote Cinema 1HD σε ανάλυση full HD. Ταυτόχρονα όμως το επεισόδιο (μαζί με τα προηγούμενα του ίδιου κύκλου)  θα είναι διαθέσιμα και στην on demand πλατφόρμα της Cosmote TV. Αν επιλέξει ο τηλεθεατής την on demand θέαση, η ανάλυση που θα απολαμβάνει θα είναι 4Κ, εφόσον υποστηρίζεται από την τηλεόραση που διαθέτει και τη γραμμή Internet από την οποία εξυπηρετείται.

 

Έτερος-Εγώ Νέμεσις, ο νέος κύκλος

Το «Έτερος Εγώ» της Cosmote TV επέστρεψε χθες με τη «Νέμεση», το τελευταίο κεφάλαιο της επιτυχημένης τηλεοπτικής ανθολογίας, σε σκηνοθεσία Σωτήρη Τσαφούλια και σενάριο του ίδιου και της Κατερίνας Φιλιώτου.

Το πρώτο επεισόδιο του «Έτερος Εγώ: Νέμεσις» με τίτλο «Η αρχή του τέλους», βρήκε τον Νίκο Βανόρτα (Τάσος Νούσιας) αποταγμένο από την Αστυνομία εξαιτίας των χειρισμών του στην υπόθεση του Ερπετού. Τη θέση του έχει αναλάβει η καινούργια Προϊσταμένη, Αθηνά Λυγερού (Μαριάννα Τουμασάτου). Ο Λαΐνης (Πυγμαλίων Δαδακαρίδης) πενθεί κλεισμένος στο σπίτι του, δεν διδάσκει και βρίσκει παρηγοριά στα όνειρα, γιατί μόνο εκεί συνάντα την Τόνια (Μελισσάνθη Μάχουτ). Η Μάρθα (Άννα Μενενάκου) βρίσκεται σε δίλημμα για την υπόθεση του Έτερος Εγώ μιας και δεν βρίσκει τρόπο να συλλάβει τη Δανάη (Κόρα Καρβούνη) χωρίς να εμπλέξει το Λαΐνη. Μια έκρηξη σε ένα γραφείο τελετών που αφήνει πίσω της ένα πτώμα, βάζει το τμήμα ανθρωποκτονιών σε κίνηση.

Ο τελευταίος κύκλος του Έτερος Εγώ αποτελείται από 8 επεισόδια.

COSMOTE TV,ΕΤΕΡΟΣ ΕΓΩ,COSMOTE,

Σχόλια

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...

Home