Επέστρεψε ο λογαριασμός του Ντόναλντ Τραμπ στο Twitter

Επέστρεψε ο λογαριασμός του Ντόναλντ Τραμπ στο Twitter

Μία δημοσκόπηση για μια ημέρα από το λογαριασμό του Ίλον Μασκ ήταν αρκετή για να επαναφέρει ο επικεφαλής του Twitter το λογαριασμό του πρώην προέδρου των ΗΠΑ, Ντόναλντ Τραμπ σε λειτουργία.

Οι προθέσεις ήταν γνωστές εδώ και αρκετές ημέρες (αν όχι μήνες), ενώ και ο Ντόναλντ Τραμπ είχε καλωσορίσει την αλλαγή του ιδιοκτησιακού καθεστώτος από τα τέλη Οκτωβρίου. Με μια μάλλον αιφνιδιαστική δημοσκόπηση από το λογαριασμό του ο Ίλον Μασκ έδωσε το λόγο στους ακολούθους του και όποιους άλλους την είδαν για να αποφασίσουν αν θα επανέλθει ο Ντόναλντ Τραμπ στο Twitter.

 

Δεν χρειάστηκαν παρά μόνο 24 ώρες και περισσότερους από 15 εκατομμύρια ψήφους για να αποφασίσει, με τον Ίλον Μασκ να ανακοινώνει ότι «ο λαός μίλησε» και ζήτησε την επιστροφή του Ντόναλντ Τραμπ στο Twitter, αφού το «Ναι» συγκέντρωσε το 51,8% των προτιμήσεων όσων απάντησαν στη δημοσκόπηση.

 

Ήδη ο λογαριασμός του Ντόναλντ Τραμπ έχει αποκατασταθεί και ήδη περισσότεροι από 25 εκατομμύρια χρήστες τον έχουν ακολουθήσει, με τον πρώην αμερικανό πρόεδρο να μην έχει κάνει ακόμα γνωστές τις προθέσεις του, αν δηλαδή θα χρησιμοποιεί ή όχι το λογαριασμό. Βέβαια ο λογαριασμός του ήδη εμφανίζεται να ακολουθεί 49 άλλους.

Αξίζει να σημειώσουμε ότι ήδη εδώ και μερικές ημέρες το Twitter είχε ξεκινήσει να επαναφέρει και άλλους λογαριασμούς, η λειτουργία των οποίων είχε ανασταλεί στο παρελθόν. Μεταξύ αυτών συμπεριλαμβάνονται εκείνοι του Τζόρνταν Πίτερσον, της κωμικού Κάθι Γκρίφιν και του αμφιλεγόμενου ειδησεογραφικού site The Babylon Bee.

ΙΛΟΝ ΜΑΣΚ,ΝΤΟΝΑΛΝΤ ΤΡΑΜΠ,TWITTER,

Σχόλια

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...

Home