Samsung: νέα σειρά Bespoke προϊόντων για το 2022

Deasy @ 06.09.2022
Samsung: νέα σειρά Bespoke προϊόντων για το 2022

Tην κυκλοφορία μιας νέας σειράς προϊόντων Bespoke στην Ευρώπη ανακοίνωσε η Samsung στο πλαίσιο της IFA 2022. Η νέα σειρά έρχεται στην ευρωπαϊκή αγορά τους επόμενους μήνες και θα αποτελείται από τη σειρά Bespoke πλυντηρίων - στεγνωτηρίων με AI και τον Bespoke φούρνο με AI.


Βιώσιμες λύσεις πλύσης με τα Bespoke πλυντήρια και στεγνωτήρια με AI

Η Samsung ανακοίνωσε την κυκλοφορία της νέας σειράς Bespoke πλυντηρίων και στεγνωτηρίων με τεχνητή νοημοσύνη. Η νέα σειρά είναι εξοπλισμένη με πρωτοποριακές  τεχνολογίες, για τη μείωση της απελευθέρωσης μικροπλαστικών από τα ρούχα και αναπτύχθηκε σε συνεργασία με την εταιρία Activewear Patagonia. Τα νέα πλυντήρια Bespoke με ΑΙ ενσωματώνουν ένα πρόγραμμα πλύσης για μείωση των εκπομπών μικροπλαστικών από τα ρούχα κατά 54%, χρησιμοποιώντας τεχνολογία φίλτρου για τη συλλογή των βλαβερών πλαστικών σωματιδίων. Μέχρι τέλος του χρόνου, τόσο τα νέα πλυντήρια ρούχων όσο και τα παλαιότερα, θα μπορούν να έχουν πρόσβαση σε αυτή την τεχνολογία μέσω αντίστοιχων αναβαθμίσεων.

Τα πλυντήρια Bespoke με AI διαθέτουν την τεχνολογία AI Ecobubble της Samsung. Η χρήση κρύου νερού αντί για ζεστό, χωρίς την προσθήκη επιπλέον χρόνου στον κύκλο πλύσης, βοηθά τους χρήστες να εξοικονομούν έως και 70% της χρήσης ενέργειας με τη λειτουργία AI Energy Mode του SmartThings Energy. Επίσης, διασφαλίζει υψηλά πρότυπα καθαριότητας και υγιεινής για τα ρούχα, επιτρέποντας στο απορρυπαντικό να διεισδύει γρήγορα στα υφάσματα και να απομακρύνει τη βρωμιά, ακόμη και σε κρύο νερό.

Τα πλυντήρια Bespoke με AI διαθέτουν αισθητήρες AI Wash που μετρούν το βάρος του φορτίου και το επίπεδο βρωμιάς για να διασφαλίσουν ότι χρησιμοποιείται η σωστή ποσότητα νερού, απορρυπαντικού και ενέργειας, ελαχιστοποιώντας με αυτόν τον τρόπο τη σπατάλη.

Επιπλέον, με την τεχνολογία SpaceMax η συσκευή χρησιμοποιεί μεγαλύτερο τύμπανο, χωρίς ωστόσο να αυξάνονται οι εξωτερικές της διαστάσεις, παρέχοντας στους καταναλωτές μεγάλη χωρητικότητα 11 κιλών. Ο  σχεδιασμός του Bespoke πλυντηρίου και η ποικιλία χρωματικών επιλογών του διασφαλίζουν ότι η συσκευή μπορεί να ενσωματωθεί εύκολα σε οποιοδήποτε χώρο του σπιτιού σας, κάνοντας το να ταιριάζει στις προτιμήσεις του καταναλωτή.

Τα νέα πλυντήρια Bespoke με ΑΙ θα είναι διαθέσιμα στην Ελλάδα αυτόν τον μήνα στα καταστήματα ηλεκτρικών ειδών.


Μια έξυπνη και υγιεινή εμπειρία μαγειρικής με τον φούρνο Bespoke AI

Ο φούρνος Bespoke AI, που θα κυκλοφορήσει τον Οκτώβριο 2022 στην ευρωπαϊκή αγορά, διαθέτει έξυπνα χαρακτηριστικά που κάνουν το μαγείρεμα μια υγιεινή εμπειρία, επιτρέποντας στους χρήστες να ετοιμάζουν φαγητά που είναι νόστιμα στη γεύση, αλλά και ταυτόχρονα υγιεινά.

O νέος φούρνος Bespoke AI ενσωματώνει διάφορες λειτουργίες μαγειρέματος στον ατμό, για την προετοιμασία θρεπτικών και απολαυστικών πιάτων. Η λειτουργία φυσικού ατμού (natural steam) επιτρέπει στους χρήστες να επιτύχουν ένα πιο τραγανό και εκλεπτυσμένο αποτέλεσμα στις συνταγές τους, με φαγητά που διατηρούν εσωτερικά την υγρασία τους και παραμένουν τραγανά στο εξωτερικό τους, καθιστώντας τον νέο φούρνο Bespoke AI την ιδανική επιλογή για ψητά πιάτα. Ταυτόχρονα, η λειτουργία Full Steam βοηθά τους χρήστες να μαγειρεύουν λαχανικά ή ψάρια στον ατμό με ελάχιστη προσπάθεια, που διατηρούν περισσότερο τη φυσική γεύση και τα θρεπτικά συστατικά τους. Ο φούρνος Bespoke AI έρχεται, επίσης, με τη λειτουργία Dual Cook Steam, συνδυάζοντας την επάνω και την κάτω ζώνη με την τεχνολογία εύκολου ατμού, για εξοικονόμιση χρόνου και ενέργειας μαγειρεύοντας διαφορετικά πιάτα ταυτόχρονα σε διαφορετικές ρυθμίσεις. Όταν η προετοιμασία του γεύματός ολοκληρωθεί, η ενσωματωμένη λειτουργία καθαρισμού με ατμό προσφέρει στο φούρνο γρήγορο καθάρισμα.

Ο φούρνος Bespoke AI διαθέτει, επίσης, έξυπνα χαρακτηριστικά που ενισχύουν περαιτέρω την υγιεινή γαστρονομική εμπειρία των χρηστών. Η ενσωματωμένη λειτουργία AI Pro Cooking χρησιμοποιεί τεχνολογία αναγνώρισης φαγητού, με βάση την εικόνα, για τη βελτιστοποίηση των ρυθμίσεων μαγειρέματος στο φούρνο, ενώ ελέγχει το φαγητό για να αποτρέψει το υπερβολικό ψήσιμο. Επιπλέον, το μαγείρεμα γίνεται πιο διαδραστικό, δημιουργώντας και κοινοποιώντας βίντεο time-lapse με τους φίλους και τους συγγενείς τους στα social media.

O φούρνος αφής διαθέτει μια επίπεδη πόρτα χωρίς χερούλι, ώστε να ταιριάζει αρμονικά με τα έπιπλα της κουζίνας, ενώ με ένα μόνο άγγιγμα στον πίνακα ελέγχου, η πόρτα του φούρνου ανοίγει απαλά και εύκολα. Διαθέσιμος σε μια ποικιλία από μοντέρνα αποχρώσεις και φινιρίσματα, όπως Clean Navy, Clean White και Satin Beige, ο νέος φούρνος Bespoke AI αναβαθμίζει την εμφάνιση του σπιτιού, ειδικά σε συνδυασμό με άλλες συσκευές Bespoke.

Εκτός σε όλα τα παραπάνω χαρακτηριστικά, ο φούρνος Bespoke AI διαθέτει δυνατότητες συνδεσιμότητας και συνδέεται με την υπηρεσία SmartThings Cooking, για να παρέχει εξατομικευμένες συνταγές και έξυπνα σχέδια γευμάτων, έχοντας λάβει υπόψιν τις προτιμήσεις, τις διατροφικές συνήθειες και τα αποθέματα τροφίμων που υπάρχουν στο ψυγείο. Επίσης, η υπηρεσία SmartThings Cooking μπορεί να συγχρονιστεί με το Samsung Health για να παρακολουθεί τους στόχους θερμίδων και τη χρήση των χρηστών, προτείνοντας συνταγές. Χάρη σε αυτή τη νέα λειτουργία, η οποία θα είναι διαθέσιμη τον ερχόμενο Οκτώβριο, η μέτρηση των θερμίδων και το υγιεινό μαγείρεμα γίνεται ακόμα πιο εύκολο.

ΛΕΥΚΕΣ ΣΥΣΚΕΥΕΣ,SAMSUNG BESPOKE,IFA 2022,SAMSUNG,

Σχόλια

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...

Home