"Τίτλοι τέλους" για την εφαρμογή του Facebook Gaming

'Τίτλοι τέλους' για την εφαρμογή του Facebook Gaming

Τα φιλόδοξα σχέδια της Meta φαίνεται ότι «ναυάγησαν», καθώς ετοιμάζεται να βάλει τέλος στο app του Facebook Gaming, τόσο σε συσκευές Android όσο και iOS. Όπως διαβάζουμε στο Engadget, η επίσημη κατάργηση αναμένεται να γίνει στις 28 Οκτωβρίου 2022.

Από την πρώτη κυκλοφορία του το 2020, το Facebook Gaming ουσιαστικά επιχείρησε να ανταγωνιστεί τη διάσημη πλατφόρμα Twitch, μέσα από διάφορες προσθήκες και εργαλεία που παρείχε στο κοινό. Για παράδειγμα, λίγους μήνες μετά το πρώτο λανσάρισμα, το Facebook Gaming εμπλουτίστηκε με τη δυνατότητα co-stream, ώστε οι gamers να μπορούν να συνεργάζονται μεταξύ τους. Μάλιστα, το 2020 ενσωμάτωσε και την πλατφόρμα Mixer, στην οποία συμμετείχαν αρκετοί φημισμένοι streamers.

Όπως είναι λογικό, οι ενέργειες αυτές σε συνδυασμό με το ξέσπασμα της πανδημίας οδήγησαν σε κατακόρυφη αύξηση των χρηστών, αλλά και του χρόνου παραμονής στην πλατφόρμα. Ωστόσο, αυτό δεν κράτησε για πολύ. Το 2022 όπως ανέφερε κι ο ίδιος ο Mark Zuckerberg «σημειώθηκε μια από τις χειρότερες πτώσεις που έχει δει η εταιρεία στην πρόσφατη ιστορία», γεγονός που επέφερε και την οριστική του κατάργηση.

Βέβαια, αξίζει να αναφέρουμε ότι το Facebook Gaming δεν θα εξαφανιστεί εντελώς. Οι χρήστες θα εξακολουθούν στην καρτέλα Gaming στην κύρια εφαρμογή Facebook,  για να παρακολουθήσουν τα live των αγαπημένων τους streamer.

FACEBOOK GAMING,FACEBOOK GAMING APP,FACEBOOK,

Σχόλια

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...

Home