Με ολικό lifting και νέες λειτουργίες τα Samsung Galaxy Watch 5 και Watch 5 Pro

Με ολικό lifting και νέες λειτουργίες τα Samsung Galaxy Watch 5 και Watch 5 Pro

Σε μια πλήρη σχεδιαστική ανανέωση της σειράς Galaxy Watch προχώρησε η Samsung με τη νέα της σειρά Watch 5. Στην 5η γενιά των Galaxy Watch που περιλαμβάνει δύο μοντέλα η κορεατική εταιρεία αποχωρίζεται μεταξύ άλλων την περιστρεφόμενη στεφάνη, που χαρακτήριζε τις προηγούμενες σειρές, καθιερώνοντας ένα σαφώς πιο «αθλητικό» και μοντέρνο design.

Τα Galaxy Watch 5 και Galaxy Watch 5 Pro αποτελούν τα δύο βασικά μοντέλα της νέας σειράς, με το πρώτο να κυκλοφορεί σε δύο εκδόσεις των 40 και των 44 χιλιοστών, με την κάσα του Pro να είναι λίγο μεγαλύτερη, στα 45 χιλιοστά. Επιπλέον, η Samsung θα κυκλοφορήσει στην ελληνική αγορά και εκδόσεις LTE, που θα μπορούν να λειτουργούν αυτόνομα με τη χρήση eSIM. Όλες οι εκδόσεις των Galaxy Watch 5 και Watch 5 Pro θα είναι διαθέσιμα στην ελληνική αγορά από την Παρασκευή 26 Αυγούστου.

Όπως σημείωσαν οι άνθρωποι της Samsung κατά τη διάρκεια της παρουσίασης τα νέα Galaxy Watch 5 προσφέρουν βελτιωμένη ανθεκτικότητα, χάρη στην χρήση υλικών, όπως γυαλί από ζαφείρι και τιτάνιο (για την κάσα του Pro), ενώ βελτιωμένη αναμένεται να είναι και η αυτονομία που προσφέρουν, ένα σημείο που υστερούσαν μέχρι σήμερα τα έξυπνα ρολόγια της εταιρείας. Από την άλλη πλευρά, η σειρά Galaxy Watch 5 διατηρεί την ίδια τεχνολογία AMOLED στην οθόνη, οπότε θα πρέπει και πάλι να περιμένουμε εξαιρετική ευκρίνεια στις πληροφορίες που απεικονίζονται.   

Με τα νέα της ρολόγια η Samsung υπόσχεται ακόμα πιο ακριβείς μετρήσεις τόσο για τις εφαρμογές υγείας, όσο και για εκείνες της άθλησης, χάρη στους αναβαθμισμένους αισθητήρες που χρησιμοποιούν.

Το Samsung Galaxy Watch 5 θα διατεθεί σε τρία χρώματα (40mm: Graphite, Pink Gold και Silver, 44mm: Graphite, Sapphire, Silver) και το Samsung Galaxy Watch5 Pro σε δύο (Black Titanium, Grey Titanium). Οι τιμές λιανικής των δύο μοντέλων έχουν διαμορφωθεί ως εξής:

Galaxy Watch 5 από 299,90 ευρώ

Galaxy Watch 5 από 469 ευρώ.

Όλες οι εκδόσεις LTE θα είναι 50 ευρώ ακριβότερες από τις παραπάνω τιμές.

Για την περίοδο των προπαραγγελιών, τα Galaxy Watch 5 θα συνοδεύονται (δωρεάν) από τα νέα ακουστικά Samsung Galaxy Buds Live σε όποια επιλογή χρώματος επιθυμεί ο καταναλωτής.SAMSUNG GALAXY WATCH 5,SMART WATCH,SAMSUNG,

Σχόλια

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...

Home