Η ByteDance ετοιμάζεται να λανσάρει το "TikTok music"

Η ByteDance ετοιμάζεται να λανσάρει το 'TikTok music'

Όπως όλα δείχνουν η ByteDance βρίσκεται ένα βήμα πριν τη δημιουργία μουσικής υπηρεσίας με το όνομα «TikTok Music». Σύμφωνα με όσα μεταδίδει το “The Verge”, η εταιρεία έχει ήδη κατοχυρώσει το εμπορικό σήμα από τον προηγούμενο Μάιο στις ΗΠΑ και τώρα ετοιμάζει το λανσάρισμα του.

Αναλυτικότερα, πρόκειται για μια υπηρεσία στην οποία οι χρήστες θα μπορούν να δημιουργούν, να μοιράζονται playlists, να σχολιάζουν αλλά και να πραγματοποιούν live streaming video με ήχο. Αξίζει να σημειώσουμε ότι η ByteDance, έχει ήδη ενεργοποιήσει μια υπηρεσία με παρόμοιες λειτουργίες σε Ινδία, Ινδονησία και Βραζιλία.

Μάλιστα, στη Βραζιλία η υπηρεσία streaming μουσικής, Resso, όπως ονομάζεται, περιλαμβάνει ξεχωριστό κουμπί για να μεταφερθείς στην πλήρη έκδοση του τραγουδιού ενός βίντεο. Μάλιστα, το Resso απαριθμεί περισσότερους από 40 εκατομμύρια χρήστες σε αυτές τις χώρες, ενώ στην Ινδία, ο ρυθμός ανάπτυξης είναι σχεδόν 10 φορές μεγαλύτερος από το Spotify!

Αν σκεφτούμε πως η αλματώδη επιτυχία που σημειώνει το TikTok, βασίζεται στη μουσική, αν βγει σύντομα στον αέρα και το «TikTok music», η απειλή για πλατφόρμες όπως το Spotify αλλά και η Apple Music, σίγουρα θα είναι τεράστια.

TIK TOK,TIK TOK MUSIC,

Σχόλια

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...

Home