Ξεπέρασαν τα 200 τα σημεία αυτόματης παραλαβής ‘Skroutz Point’

Ξεπέρασαν τα 200 τα σημεία αυτόματης παραλαβής ‘Skroutz Point’

Περισσότερα από 200 σημεία αυτόματης παραλαβής ‘Skroutz Point’ σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη, μετράει πλέον το δίκτυο smart lockers της Sktoutz. 

H ανάπτυξη των Skroutz Point ξεκίνησε το Νοέμβριο του 2021 με τη δημιουργία τότε 20 σημείων και έχουν πλέον καταφέρει να δεκαπλασιάσουν τον αριθμό τους, εξυπηρετώντας χιλιάδες καταναλωτές. Είναι χαρακτηριστικό ότι ο συνολικός αριθμός των παραγγελιών που έχουν εξυπηρετήσει μέχρι σήμερα αγγίζει τις 150.000, ενώ μόνο τον Ιούνιο εξυπηρετήθηκαν περισσότερες από 32.000 αποστολές.  

Τo δίκτυο των Skroutz Point προσφέρουν την ευχέρεια στους καταναλωτές να παραλαμβάνουν τις παραγγελίες τους με βάση το δικό τους πρόγραμμα μέσα στην ημέρα, σε ώρες προτίμησής τους. Η παραλαβή μπορεί να γίνει εντός 2 ημερών από τη στιγμή που το δέμα θα φτάσει στο locker, με ευέλικτες ώρες παραλαβής.

Τα σημεία αυτόματης παραλαβής πακέτων βρίσκονται σε πρατήρια υγρών καυσίμων, εστιατόρια, καταστήματα ψιλικών, parking και άλλα κεντρικά και εύκολα προσβάσιμα σημεία σε Αττική και Θεσσαλονίκη, αποτελώντας έναν γρήγορο, βολικό και ασφαλή τρόπο παραλαβής παραγγελιών.

SKROUTZ.GR,SKROUTZ POINT,

Σχόλια

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...

Home