Γεννητούρια στο Tesla

Γεννητούρια στο Tesla

Η 33χρονη Γίραν Σέρι είναι από το περασμένο φθινόπωρο η μόνη (και, φυσικά, πρώτη) γυναίκα στον κόσμο που έχει γεννήσει μέσα σε αυτοκίνητο Tesla.

Όπως εξιστορούν τοπικά μέσα της Φιλαδέλφεια και ο Guardian, η έγκυος, τότε, Γίραν και ο σύζυγός της Κίτιν ήταν στο Tesla αυτοκίνητό τους μαζί με τον τετράχρονο γιό τους τον οποίο πήγαιναν στο νηπιαγωγείο.

Βεβαίως άλλες οι προθέσεις των ανθρώπων και άλλο η ζωή στην πόλη και το κυκλοφοριακό είναι ένα μεγάλο πρόβλημα και στην πόλη της Φιλαδέλφεια. Το αποτέλεσμα ήταν αναμενόμενο. Το αυτοκίνητο της οικογένειας Σέρι κόλλησε στην κίνηση και σαν να μην έφτανε η ακινησία, έσπασαν τα νερά. Της Γίραν, όχι του Tesla.

Ψύχραιμος ο σύζυγος και πατέρας προσπαθούσε να βοηθήσει τη σύζυγο και μητέρα και για να μην χρειάζεται να κάνει πολλά πράγματα μαζί, έβαλε το αυτοκίνητο στον αυτόματο πιλότο.

Το Tesla πήρε τις οδηγίες για να μεταβεί στο πλησιέστερο νοσοκομείο που υπό κανονικές συνθήκες ήταν μισή ώρα μακριά.

Όμως το βρέφος δεν περίμενε. Αγνόησε επιδεικτικά τις προσπάθειες του αυτοκινήτου και των γονιών του και γεννήθηκε με τη μητέρα του στη θέση του συνοδηγού.

Αυτά συνέβησαν στη Φιλαδέλφεια. Στην κοντινότερή μας Φινλανδία, μιας και μιλάμε για Tesla, ένας ιδιοκτήτης αυτοκινήτου του έβαλε μπουρλότο όταν έμαθε πόσο θα κόστιζε η επισκευή του. Το Gocar έχει τις λεπτομέρειες.

TESLA,

Σχόλια

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...

Home