Η Apple θα σε αφήνει να μαστορέψεις το iPhone σου!

Η Apple θα σε αφήνει να μαστορέψεις το iPhone σου!

To να βάλεις χέρι στη συσκευή που έχεις αγοράσει είναι λόγος ακύρωσης της εγγύησης που τη συνοδεύει (και που στην Ε.Ε. ισχύει για δύο χρόνια από την αγορά) και, γενικότερα, οι εταιρείες δεν πολυ-θέλουν να σκαλίζεις τα προϊόντα τους. Ωστόσο η Apple φαίνεται πως έχει μια άλλη ιδέα και σιγά σιγά θα ενθαρρύνει τους πελάτες της να κάνουν μικρο-επισκευές στο σπίτι.

Το πρόγραμμα ονομάζεται Self Service Repair και όσοι θέλουν να συμμετάσχουν σε αυτό θα λαμβάνουν ανταλλακτικά για τη συσκευή τους στο σπίτι. Η Apple θα διαθέτει επίσης κείμενα με αναλυτικές οδηγίες για το πώς μπορείς να επισκευάσεις το iPhone σου ή τον Mac σου, σε πρώτη φάση βέβαια στις ΗΠΑ και για τους κατόχους μόνο iPhone 12 και 13.

Οι ενδιαφερόμενοι πελάτες θα απολαμβάνουν και κάποιας έκπτωσης αν στέλνουν το χαλασμένο εξάρτημα πίσω στην Apple για ανακύκλωση. Το τελευταίο διάστημα στις ΗΠΑ βρίσκεται σε εξέλιξη μια κουβέντα ώστε να δίνεται στους καταναλωτές η δυνατότητα να πραγματοποιούν επισκευές στα προϊόντα που έχουν στη διάθεσή τους και να μην είναι υποχρεωμένοι πάντοτε να τρέχουν στο εξουσιοδοτημένο δίκτυο. Οι υπέρμαχοι του... μαστορέματος λένε πως με αυτό τον τρόπο θα μειωθεί ο όγκος των ηλεκτρικών και ηλεκτρονικών συσκευών που καταλήγουν στα σκουπίδια.

IPHONE,SMARTPHONES,APPLE,

Σχόλια

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...

Home