Δίκτυο smart lockers δημιουργεί η Skroutz

Δίκτυο smart lockers δημιουργεί η Skroutz

Στην επένδυση της δημιουργίας ενός δικτύου «έξυπνων θυρίδων» προχωράει η Skroutz, διευκολύνοντας τους καταναλωτές ως προς τον τρόπο παραλαβής των προϊόντων που αγοράζουν μέσω της πλατφόρμας του.

Στα χνάρια άλλων μεγάλων πλατφορμών του εξωτερικού το δίκτυο των Skroutz Points, όπως ονομάζονται τα smart lockers της εταιρείας, προσφέρει την ευχέρεια στους καταναλωτές να παραλάβουν τα προϊόντα τους χωρίς να περιμένουν απαραίτητα κάποιο courier για να τους τα παραδώσει σε συγκεκριμένο χώρο, στο σπίτι ή στο γραφείο. Στην παρούσα φάση, Skroutz Points έχουν ήδη τοποθετηθεί σε 20 σημεία της Αττικής, όπως σε πρατήρια καυσίμων Avin, συνεργαζόμενα parking (Citizen) αλλά και στα καταστήματα Goody’s, εξυπηρετώντας το κοινό που βρίσκεται σε κοντινή απόσταση.

Αξίζει να σημειώσουμε ότι το δίκτυο των Skroutz Points εξυπηρετεί μόνο τις αγορές που έχουν γίνει από το marketplace της πλατφόρμας και όχι απλά από κάποιο συνεργαζόμενο κατάστημα. Μόλις το προϊόν τοποθετηθεί σε κάποιο από τα lockers ο καταναλωτής ενημερώνεται με SMS για το σημείο παραλαβής του προϊόντος, λαμβάνοντας ταυτόχρονα τον προσωπικό κωδικό του για το ξεκλείδωμα της θυρίδας. Ο καταναλωτής έχει στη διάθεσή του τρεις ημέρες για να παραλάβει το προϊόν, με τις ώρες παραλαβής να ποικίλουν, ανάλογα με το σημείο που βρίσκεται το Skroutz Point. Αν είναι σε εξωτερικό χώρο, όπως στα πρατήρια καυσίμων, η παραλαβή μπορεί να γίνει οποιαδήποτε στιγμή της ημέρας, ενώ αν είναι τοποθετημένο εντός κάποιου καταστήματος (όπως συμβαίνει στα καταστήματα Goody’s) η παραλαβή του προϊόντος γίνεται από τις 12 το μεσημέρι έως τα μεσάνυχτα.

Το δίκτυο των Skroutz Points αναμένεται να μεγαλώσει στο προσεχές διάστημα, με την εταιρεία να βρίσκεται σε συζητήσεις για επιπλέον 100 σημεία. Στο δεύτερο αυτό κύμα υλοποίησης του δικτύου, έξυπνες θυρίδες θα τοποθετηθούν όχι μόνο στην Αττική, αλλά και στη Θεσσαλονίκη.

 

Δυνατότητα tip στους διανομείς

Εκτός των Skroutz Points η εταιρεία έχει εμπλουτίσει την εμπειρία της «Αγοράς μέσω Skroutz» προσφέροντας επιπλέον δυνατότητες στους χρήστες. Ειδικότερα, οι καταναλωτές που αποκτούν προϊόντα μέσω του marketplace έχουν δικαίωμα δωρεάν επιστροφής του προϊόντος (σύμφωνα με την πολιτική επιστροφών), δυνατότητα υποστήριξης μέσω του Help Center και της φόρμας επικοινωνίας, αλλά και ανταμοιβής του διανομέα με tip, μέσω ενός link που λαμβάνει σε SMS με το πέρας της παράδοσης.

SKROUTZ.GR,SKROUTZ POINT,ONLINE ΑΓΟΡΕΣ,

Σχόλια

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...

Home