Αποκαλυπτήρια για το νέο iPhone στις 14 Σεπτεμβρίου

Αποκαλυπτήρια για το νέο iPhone στις 14 Σεπτεμβρίου

Πιστή στο ραντεβού της και αυτή τη χρονιά η Apple αναμένεται να προχωρήσει στα επίσημα αποκαλυπτήρια του νέου iPhone την επόμενη Τρίτη, 14 Σεπτεμβρίου.

Ο αμερικανικός κολοσσός έστειλε χθες τις ηλεκτρονικές προσκλήσεις στους εκπροσώπους του Τύπου, χωρίς βέβαια να δώσει περισσότερες λεπτομέρειες. Βασικό πιάτο της εκδήλωσης που θα πραγματοποιηθεί αποκλειστικά online, λόγω της πανδημίας, θα είναι βέβαια το iPhone 13 στο σύνολο των εκδόσεών του.

Τι νέο φέρνει το smartphone της Apple; Με την αμερικανική εταιρεία να μην έχει δώσει κάποιο στοιχείο οι φήμες κάνουν λόγο για ισχυρότερο επεξεργαστή, βελτιωμένες λειτουργίες κάμερας, πιθανώς μεγαλύτερη μπαταρία, οθόνη always on με ρυθμό ανανέωσης στα 120Hz. Φήμες θέλουν το νέο iPhone να υποστηρίζει και δορυφορικές κλήσεις για καταστάσεις έκτακτης ανάγκης.

Τι άλλο θα δούμε στις 14 Σεπτεμβρίου; Ένα ισχυρό σενάριο θέλει την Apple να ανακοινώνει ταυτόχρονα και τη νέα σειρά έξυπνων ρολογιών, Apple Watch Series 7, ενώ περισσότερα προϊόντα, όπως το iPad, τα AirPods ή τα MacBook Pro αναμένεται να ανακοινωθούν αργότερα, ξεκινώντας από τον Οκτώβριο.

Η εκδήλωση της 14ης Σεπτεμβρίου θα μεταδοθεί μέσω YouTube αλλά και του site της εταιρείας.

IPHONE,SMARTPHONES,APPLE,

Σχόλια

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...

Home