Προβλήματα σε εφαρμογές σε συσκευές με Android

Προβλήματα σε εφαρμογές σε συσκευές με Android

Αρρυθμίες στη λειτουργία διαφόρων εφαρμογών αναφέρουν χρήστες με συσκευές Android.

Οι περισσότερες αναφορές εμφανίστηκαν τις πρώτες πρωινές ώρες (με βάση την ώρα Ελλάδας) και αφορούν τόσο εφαρμογές της Google όσο και εφαρμογές άλλων κατασκευαστών που είτε κολλάνε είτε καταρρέουν.

Φαίνεται πως το πρόβλημα οφείλεται στο Android System Webview, ένα κομμάτι του Android του οποίου την ύπαρξη οι περισσότεροι από εμάς αγνοούμε. Το συγκεκριμένο λογισμικό είναι υπεύθυνο για την εμφάνιση περιεχομένου από το Web μέσα στις εφαρμογές και πιθανολογούμε πως κάποια ενημέρωση δεν πήγε όπως θα ήθελε η Google με αποτέλεσμα να... λιποθυμούν οι εφαρμογές.

Η εταιρεία λέει πως έχει διανείμει μέσω του Google Play ενημερωμένη έκδοση του συγκεκριμένου λογισμικού που λύνει το πρόβλημα, ενώ προτείνεται επίσης σε όσους αντιμετωπίζουν πρόβλημα να εγκαταστήσουν την πιο πρόσφατη έκδοση του Chrome.

Αν τίποτε από αυτά δεν δουλέψει, επειδή  πολλοί κατεβάζουν το συγκεκριμένο software, ως εναλλακτική λύση ορισμένοι κατασκευαστές τηλεφώνων προτείνουν την απενεργοποίηση ή  απεγκατάσταση του Android System Webview, αν και αυτό μπορεί να προκαλέσει δυσκολίες στην ομαλή λειτουργία άλλων εφαρμογών. Βεβαίως κάποια στιγμή τις επόμενες ημέρες φροντίστε να εγκαταστήσετε εκ νέου την εφαρμογή.

GOOGLE,ANDROID,GOOGLE,

Σχόλια

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...

Home