Στο bitcoin επενδύει η Tesla

Στο bitcoin επενδύει η Tesla

Η πρώτη αυτοκινητοβιομηχανία που θα δέχεται πληρωμές με bitcoin θέλει να γίνει η Tesla, η οποία έκανε επίσης γνωστό ότι έχει προχωρήσει σε αγορά bitcoin αξίας 1,5 δισ. δολαρίων.

Τα νέα έγιναν γνωστά από την ετήσια έκθεση της εταιρείας στην αμερικανική επιτροπή κεφαλαιαγοράς, η οποία σημειώνει ότι προχώρησε στην αγορά bitcoin για να έχει μεγαλύτερα περιθώρια ευελιξίας και διαφοροποίησης με στόχο να μεγιστοποιήσεις τις αποδόσεις της.

Ήδη οι παραπάνω κινήσεις και κυρίως η άμεση επένδυσή της με την απόκτηση κρυπτονομισμάτων αξίας 1,5 δισ. έχει ως αποτέλεσμα ποικίλες αντιδράσεις από διάφορες πλευρές. Άλλες θεωρούν και δεν έχουν άδικο ότι η κίνηση της Tesla θα δημιουργήσει ένα φαινόμενο ντόμινο που θα παρασύρει και άλλες εταιρείες να μπουν στο παιχνίδι του bitcoin. H Tesla και κυρίως ο επικεφαλής της Ίλον Μασκ παίζουν με αυτόν τον τρόπο το ρόλο του επιταχυντή των εξελίξεων στην υιοθέτηση του bitcoin.

Την ίδια στιγμή εγείρονται άμεσα ερωτήματα για τη συμπεριφορά του Ίλον Μασκ στα social media στα social media και κυρίως στο Twitter τo τελευταίο διάστημα, ο οποίος εμφανιζόταν υποστηρικτής του bitcoin αλλά και του dogecoin, ενθαρρύνοντας το κοινό να επενδύσει στα κρυπτονομίσματα. Ενδεικτικό της επιδραστικής του προσωπικότητας είναι το γεγονός ότι μόλις ένα μήνυμά του την προηγούμενη εβδομάδα για το dogecoin αρκούσε για να δημιουργήσει σημαντικό θόρυβο για το άγνωστο μέχρι τότε κρυπτονόμισμα, και να πυροδοτήσει μια εκρηκτική αύξηση της τιμής του. Αντίστοιχα, οι σημερινές ειδήσεις από την Tesla είχαν ως αποτέλεσμα η τιμή του bitcoin να εμφανίζει κέρδη άνω του 10%, με την αξία του να ξεπερνάει πλέον τα 43.200 δολάρια.

Bitcoin,ΚΡΥΠΤΟΝΟΜΙΣΜΑΤΑ,TESLA,

Σχόλια

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...

Home