Είσοδος της Wolt στα super market

Είσοδος της Wolt στα super market

Την είσοδο της Wolt στα super market σηματοδοτεί η σύσταση της Wolt Market Greece, μιας 100% θυγατρικής εταιρείας της Wolt Greece, που πραγματοποιήθηκε πριν από μερικές μέρες. Έτσι η γνωστή εφαρμογή υπηρεσιών παράδοσης προϊόντων εστίασης μεταπηδά και σε ένα ακόμη συγγενικό πεδίο, αυτό της διανομής προϊόντων super market.

Σύμφωνα με τη σχετική ενημέρωση, οι προετοιμασίες για το λανσάρισμα της νέας υπηρεσίας βρίσκονται σε πλήρη εξέλιξη, και πολύ σύντομα οι πελάτες της Wolt θα έχουν τη δυνατότητα να κάνουν και τις καθημερινές τους αγορές μέσα από την πλατφόρμα της εταιρείας.

Η νέα υπηρεσία θα είναι αρχικά διαθέσιμη στις περιοχές του κέντρου της Αθήνας και σταδιακά θα επεκταθεί στις υπόλοιπες περιοχές της πόλης, προσφέροντας:

-    Μεγάλη γκάμα προϊόντων και επιλογών

-    Παράδοση μέσα σε μισή ώρα, όπως ισχύει για τις παραδόσεις φαγητού

-    Live tracking της παραγγελίας για να γνωρίζουν ανά πάσα στιγμή οι πελάτες, που βρίσκεται η παραγγελία τους και πότε θα την παραλάβουν

-    Δυνατότητα να παραλάβουν σε συγκεκριμένη ώρα παράδοσης με προ παραγγελία

-    Ανέπαφη παράδοση και μέγιστη ασφάλεια στις διανομές

-    Υψηλό επίπεδο εξυπηρέτησης πελατών στο online delivery, η οποία απαντάει στις κλήσεις των πελατών κατά μέσο όρο σε λιγότερο από 40 δευτερόλεπτα.

WOLT,SUPER MARKET,

Σχόλια

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...

Home