Προβλήματα στο δίκτυο της Vodafone

Deasy @ 30.09.2020
Προβλήματα στο δίκτυο της Vodafone

Έντονα προβλήματα σύνδεσης στο Internet μέσω του δικτύου της Vodafone αντιμετωπίζουν οι συνδρομητές της εταιρείας αυτήν την ώρα, με την πρώτη ενημέρωση να κάνει λόγο ότι οφείλεται σε κόψιμο διεθνών καλωδίων οπτικών ινών.

Τα προβλήματα στην πρόσβαση αφορούν τόσο το σταθερό όσο και το κινητό δίκτυο της εταιρείας, όπου παρά το γεγονός ότι οι χρήστες εμφανίζεται να έχουν κανονικά σήμα, η σύνδεσή τους στο Internet γίνεται με πολύ μικρές ταχύτητες.

Όπως αντιλαμβανόμαστε από τις διάφορες σελίδες στις οποίες οι χρήστες καταφεύγουν για την αναφορά προβλημάτων, η διακοπή στην πρόσβαση στο Internet δεν περιορίζεται μόνο στην Αθήνα αλλά αφορά πλήθος γεωγραφικών περιοχών στη χώρα, όπως η Μακεδονία, η Πελοπόννησος αλλά και νησιά του Αιγαίου.

Σύμφωνα με την πρώτη ενημέρωση που έχουμε λάβει τα προβλήματα οφείλεται σε κόψιμο διεθνούς καλωδίου οπτικών ινών, που είχε αποτέλεσμα να βρεθεί απομονωμένο το δίκτυο της Ελλάδας. Ο χρόνος αποκατάστασης εκτιμάται σε δύο περίπου ώρες. Αντίστοιχη ενημέρωση ανέβασε πριν από λίγο και ο επίσημος λογαριασμός της Vodafone στο Facebook.

  

ΠΡΟΣΒΑΣΗ ΣΤΟ INTERNET,VODAFONE,

Σχόλια

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...

Home