Βολές Spotify εναντίον της Apple

Deasy @ 16.09.2020
Βολές Spotify εναντίον της Apple

Η αντιπαράθεση του Spotify με την Apple συνεχίζεται, με τη γνωστή μουσική πλατφόρμα να επιτίθεται αυτή τη φορά στην αμερικανική εταιρεία με αφορμή (και αιτία) το νέο ενιαίο συνδρομητικό πακέτο Apple One.

Όπως λοιπόν σημειώνει το Spotify η Apple καταχράζεται τη δεσπόζουσα θέση της με το νέο πακέτο, υπέρ της δικής της μουσικής υπηρεσίας Apple Music. Το νέο Apple One (λεπτομέρειες μπορείτε να διαβάσετε εδώ) συμπεριλαμβάνει στη βασική του μορφή τρεις συνδρομητικές υπηρεσίες (Apple Music, Arcade και TV Plus) στην τιμή μόλις των 14,95 δολαρίων για το μηνιαίο πάγιο, τη στιγμή που μεμονωμένα τόσο το Spotify όσο και το Apple Music έχουν μηνιαίο πάγιο 10 δολάρια. Σύμφωνα με τη μουσική πλατφόρμα το bundle πακέτο της αμερικανικής εταιρείας δημιουργεί συνθήκες άνισου ανταγωνισμού, απειλώντας τις ανταγωνιστικές υπηρεσίες και τη βιωσιμότητά τους.

Το Spotify καλεί τις αρχές ανταγωνισμού να αναλάβουν δράση το συντομότερο δυνατό, μπλοκάροντας πρακτικά το λανσάρισμα του Apple One, τουλάχιστον στην παρούσα μορφή του. Από την πλευρά της η Apple ανταπάντησε ότι το Apple One απευθύνεται στους υπάρχοντες χρήστες των υπηρεσιών της, προσθέτοντας ότι οι καταναλωτές μπορούν να απολαμβάνουν εναλλακτικές υπηρεσίες μέσα από το οικοσύστημά της. Μία μάλλον διπλωματική δήλωση, που δεν απαντάει και τόσο καθαρά στις αιτιάσεις του Spotify. Κάτι μας λέει ότι αυτή η κόντρα θα συνεχιστεί…

APPLE ONE,SPOTIFY,APPLE,

Σχόλια

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...

Home