Γυμναστική με την... Apple

Deasy @ 13.08.2020
Γυμναστική με την... Apple

Φαίνεται πως η Apple φέτος μάλλον θα αφήσει τον Σεπτέμβριο και θα λανσάρει το επόμενό της iPhone τον Οκτώβριο και ταυτόχρονα θα λανσάρει μια σειρά συνδρομητικών υπηρεσιών που αυτή τη στιγμή έχουν την προσωρινή ονομασία Apple One.

Τα νέα πακέτα, υποστηρίζει το Bloomberg, θα ενθαρρύνουν τους πελάτες της Apple να εγγραφούν σε συνδρομητικές υπηρεσίες που θα ενισχύουν, φυσικά, τα έσοδα της αμερικανικής εταιρείας.

Ενδεχομένως κάποιες υπηρεσίες να δημιουργούνται με αφορμή την πανδημία, αφού σύμφωνα με το Bloomberg η Apple σχεδιάζει μια συνδρομητική πλατφόρμα γυμναστικής. Μη σου φαίνεται παράξενο, η Nike έχει 25 εκατ. χρήστες στην αντίστοιχη δική της υπηρεσία. Φυσικά οι συνδρομητικές υπηρεσίες του Apple One θα είναι διαθέσιμες σε όλες τις συσκευές της εταιρείας, iPhone, iPad και Apple TV.

Η εξέλιξη αυτή είναι μάλλον αναμενόμενη, αφού το iPhone είναι πια μια αρκούντως ώριμη συσκευή και οι όποιες καινοτομίες περιλαμβάνονται στο μοντέλο 12 θα είναι μάλλον περιορισμένες. Άλλωστε η πανδημία και ο οικονομικός της αντίκτυπος μάλλον θα κάνει πάρα πολλούς ανθρώπους σε όλο τον κόσμο να είναι πολύ συγκρατημένοι φέτος, αφού όλα δείχνουν πως ο κορονοϊός (και μαζί η αβεβαιότητα) θα είναι μαζί μας για τουλάχιστον αρκετούς μήνες.  

APPLE,APPLE,

Σχόλια

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...

Home