Το smartphone της Windows διπλώνει και έρχεται τον Σεπτέμβριο

Deasy @ 13.08.2020
Το smartphone της Windows διπλώνει και έρχεται τον Σεπτέμβριο

Λίγες εβδομάδες υπομονή θα πρέπει να κάνεις αν θέλεις οπωσδήποτε να αποκτήσεις το Surface Duo για το οποίο είχαμε γράψει πριν από καμιά δεκαριά μήνες, το αναδιπλούμενο smartphone της Microsoft με λειτουργικό σύστημα Android (κάποιος στο βάθος μονολογεί για τους καιρούς που αλλάζουν).

Η τιμή του βασικού μοντέλου είναι στα 1.400 δολάρια στις ΗΠΑ όπου ξεκίνησαν ήδη οι προ-παραγγελίες, ενώ με βάση τον προγραμματισμό της Microsoft το Surface Duo θα είναι διαθέσιμο στις 10 Σεπτεμβρίου. Κάπου εκεί κοντά θα πρέπει να ανακοινώνεται ή να διατίθεται και το επόμενο iPhone της Apple.

Η συσκευή της Microsoft λειτουργεί ως ένα κανονικό Android smartphone, ενώ όταν την ξεδιπλώσεις μετατρέπεται σε tablet. Για εσένα που είσαι λάτρης των τεχνικών χαρακτηριστικών, το Surface Duo έχει τον επεξεργαστή Snapdragon 855, μνήμη 6 GB με 128 GB εσωτερικό χώρο αποθήκευσης στο βασικό μοντέλο, δύο AMOLED οθόνες 5,6 ιντσών που αθροιστικά σου δίνουν μια οθόνη 8,1 ιντσών, ενώ αναδιπλωμένη η συσκευή έχει πάχος 4,8 χιλιοστά (μισό εκατοστό δηλαδή). Το βάρος της είναι στα 250 γραμμάρια και βέβαια όλοι περιμένουμε να δούμε πώς θα τα πάει η Microsoft αυτή τη φορά, καθώς η προηγούμενη απόπειρα με τα Windows Phone δεν είχε τα προσδοκώμενα αποτελέσματα.

SMARTPHONES,MICROSOFT,SURFACE DUO,MICROSOFT,

Σχόλια

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...

Home