Αντίο Google Play Music

Deasy @ 10.08.2020
Αντίο Google Play Music

Το Google Play Music ετοιμάζεται να μας αφήσει χρόνους και αν κάνετε χρήση της υπηρεσίας έχετε στη διάθεσή σας ως το τέλος της χρονιάς για να μεταφέρετε τη συλλογή των τραγουδιών σας στο YouTube Music.

Η Google υπενθύμισε την περασμένη εβδομάδα την απόφασή της για το κλείσιμο της πλατφόρμας και την πλήρη αντικατάστασή της από το YouTube Music, το οποίο διατίθεται τόσο ως συνδρομητική υπηρεσία όσο και ως υπηρεσία ελεύθερης πρόσβασης με προβολή διαφημίσεων (όπως δηλαδή συμβαίνει και με το Spotify).

To Google Play Music θα εξαφανιστεί από το Google Play μέσα στις επόμενες 30 ημέρες, ενώ σταδιακά από τον Οκτώβριο και έως τον Δεκέμβριο η υπηρεσία θα αρχίσει να γίνεται μη διαθέσιμη στους χρήστες της. Η Google υποστηρίζει πως έχει σχεδιάσει μια εύκολη και απλή διαδικασία μετάβασης στο YouTube Music και τονίζει πως δεν θα χαθούν λίστες και τραγούδια κατά τη μεταφορά από τη μια πλατφόρμα στην άλλη.

Εδώ που τα λέμε, ακούγεται αρκετά αναμενόμενη εξέλιξη, δεν υπήρχε κάποιος καλός λόγος για την Google να διατηρεί δύο διαφορετικές πλατφόρμες μουσικής.

ΜΟΥΣΙΚΗ,GOOGLE APPS-SERVICES,GOOGLE,

Σχόλια

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...

Home