Διάβασε πριν ποστάρεις

Διάβασε πριν ποστάρεις

Δεν είναι η πρώτη φορά που κάποιος βγαίνει να πει κάτι προφανές, αλλά όταν όλοι γύρω σου κινούνται με «καύσιμο» τα Likes και την παραπληροφόρηση να κάνει πάρτι, κάθε υπενθύμιση είναι καλοδεχούμενη.

Το Twitter, λοιπόν, έχει ξεκινήσει τη δοκιμή μιας νέας λειτουργίας που θα (προσ)καλεί τον χρήστη -ή θα του υπενθυμίζει- να διαβάσει ένα δημοσίευμα πριν σπεύσει να το μοιραστεί με τους φίλους και ακολούθους του στην πλατφόρμα.

Η λειτουργία αυτή εμφανίζεται σε περιορισμένο αριθμό χρηστών στην εφαρμογή του Twitter στο Android. Η εταιρεία εξηγεί πως δεν θα «μετρά» τον χρόνο που δαπανά ο χρήστης στη σελίδα που πρόκειται να αναδημοσιεύσει. Ίσως η λειτουργία να προκαλέσει έναν κάποιο εκνευρισμό, ιδίως σε εκείνους που συνηθίζουν να δημοσιεύουν πολλά links δημοσιευμάτων στο Twitter.

Από την άλλη πλευρά, αυτό το «διάβασέ το πριν το δημοσιεύσεις» ίσως κάνει κάποιους να σκεφτούν δυο φορές πριν προχωρήσουν στο Share, αλλά επιτρέψτε μας να εκφράσουμε μια κάποια απαισιοδοξία. Η προοπτική του να ξεκινήσεις καβγά σε ένα κοινωνικό δίκτυο όπως το Twitter μπορεί να είναι πολύ ελκυστική. Όπως λέει και ένα παλιό ρητό, γιατί να αφήνουμε την πραγματικότητα να χαλάει μια ωραία (αλλά όχι αληθινή) ιστορία;

FAKE NEWS,TWITTER,TWITTER,

Σχόλια

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...

Home