Τέλος η προνομιακή μεταχείριση του λογαριασμού του Ντόναλντ Τραμπ στο Snapchat

Τέλος η προνομιακή μεταχείριση του λογαριασμού του Ντόναλντ Τραμπ στο Snapchat

Μετά το Twitter και το Snapchat προχωράει σε μια ευθεία ενέργεια ελέγχου του περιεχομένου που μοιράζεται ο Αμερικανός πρόεδρος Ντόναλντ Τραμπ στην πλατφόρμα. Όπως έγινε γνωστό από την ίδια την εταιρεία η προνομιακή μεταχείριση που τύγχανε μέχρι τώρα ο Ντόναλντ Τραμπ στην ενότητα Discover, λόγω του αξιώματός του, παύει να υφίσταται. Η αιτία είναι τα «προκλητικά σχόλια της προηγούμενης εβδομάδας, τα οποία, όπως αναφέρει η εταιρεία Snap, έκαναν ακατάλληλο το λογαριασμό για τη συγκεκριμένη ενότητα, όπου οι χρήστες μπορούν να ανακαλύψουν νέο περιεχόμενο.

«Δεν θα ενισχύσουμε τις φωνές που υποκινούν την φυλετική βία και αδικία, παρέχοντάς τους δωρεάν προώθηση στο Discover», αναφέρει χαρακτηριστικά η ανακοίνωση, προσθέτοντας ότι τέτοια φαινόμενα δεν έχουν θέση στην κοινωνία.

Ο λογαριασμός του Τραμπ στην πλατφόρμα δεν αποκλείεται εντελώς αλλά θα παραμένει προσβάσιμος σε όσους τον ακολουθούν ή σε όσους τον αναζητούν καταλήγει. Αξίζει πάντως να σημειώσουμε ότι ο συγκεκριμένος λογαριασμός μοιράζεται κυρίως επίσημο περιεχόμενο του Προέδρου και όχι την ανεπίσημη ρητορική, που ακολουθεί ο ίδιος, από τον αντίστοιχο λογαριασμό του στο Twitter. H αντίδραση ήταν άμεση από το επιτελείο του Τραμπ, με τον εκπρόσωπό του να κατηγορεί την Snap για την προώθηση ακραίων αριστερών βίντεο και την ενθάρρυνση χρηστών να καταστρέψουν την Αμερική.

SNAPCHAT,ΝΤΟΝΑΛΝΤ ΤΡΑΜΠ,ΗΠΑ,

Σχόλια

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...

Home