Ομαδικές βιντετοκλήσεις με έως και 20 άτομα από το Viber

Ομαδικές βιντετοκλήσεις με έως και 20 άτομα από το Viber

Ο πλειστηριασμός των εφαρμογών επικοινωνίας και βιντεοκλήσεων συνεχίζεται με το Viber να ξαναπαίρνει τη σκυτάλη, ανακοινώνοντας ότι πλέον επιτρέπει τη συμμετοχή έως και 20 ατόμων στις ομαδικές βιντεοκλήσεις, χωρίς περιορισμό στη διάρκεια.

Απαντώντας στις ανάγκες που δημιουργεί η κοινωνική αποστασιοποίηση, εφαρμογές όπως το Viber, αναβαθμίζουν τακτικά τα χαρακτηριστικά τους, προκειμένου να διευκολύνουν την ομαδική επικοινωνία. Είναι χαρακτηριστικό ότι μόνο το Viber έχει ανεβάσει τον αριθμό στις ομαδικές συνομιλίες σε έως και 250 άτομα, όπως επίσης και τις ομαδικές κλήσεις σε έως και 20 συμμετέχοντες. Τώρα σειρά πήραν και οι ομαδικές βιντεοκλήσεις.  

Για να ξεκινήσει μια ομαδική βιντεοκλήση ένας χρήστης χρειάζεται απλά:

-  Να πατήσει το καινούργιο κουμπί «βίντεο» που έχει προστεθεί στην κορυφή της οθόνης ή να προσθέσει περισσότερους χρήστες σε μια βιντεοκλήση που έχει ήδη ξεκινήσει.

-  Να απολαύσει τη βιντεοκλήση με φίλους, μέλη της οικογένειάς του, ή συναδέλφους.

Οι ομαδικές βιντεοκλήσεις προβάλουν αυτόν που μιλά κάθε φορά, δείχνοντας το δικό του βίντεο σε όλους τους συμμετέχοντες. Οι χρήστες μπορούν επίσης να επιλέξουν αν θα καρφιτσώσουν στην οθόνη τους το δικό τους βίντεο ή αυτό οποιουδήποτε συμμετέχοντα επιλέξουν κατά τη διάρκεια της κλήσης, με τη σιγουριά ότι αυτός που «καρφιτσώνουν» θα παραμένει συνεχώς εκεί μόνο στη δική τους οθόνη. Οι χρήστες μπορούν να μπαίνουν σε σίγαση ή να απενεργοποιούν το δικό τους βίντεο κατά τη διάρκεια της κλήσης, αλλά και να δουν αν άλλοι χρήστες είναι σε σίγαση ή με απενεργοποιημένο βίντεο.

 

VIBER,ΒΙΝΤΕΟΚΛΗΣΕΙΣ,

Σχόλια

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...

Home