ΕΡΤ: η υβριδική πλατφόρμα είναι διαθέσιμη σε όλες τις συσκευές

Deasy @ 05.05.2020
ΕΡΤ: η υβριδική πλατφόρμα είναι διαθέσιμη σε όλες τις συσκευές

Δεκαπέντε ημέρες μετά το λανσάρισμα της υβριδικής πλατφόρμας της σε όλες τις smart TVs η ΕΡΤ εμπλουτίζει την εμπειρία του κοινού μεταφέροντας την ίδια πλατφόρμα σε όλες τις συσκευές.

Η νέα on demand εκδοχή της ΕΡΤ δεν είναι προσβάσιμη μέσω εφαρμογών, όπως συνηθίζεται, αλλά αρκεί ο επισκέπτης να πληκτρολογήσει τη διεύθυνση webtv.ert.gr στον browser που χρησιμοποιεί, είτε στον προσωπικό υπολογιστή, είτε στο smartphone είτε σε κάποιο tablet.

Παράλληλα, η ΕΡΤ ανακοίνωσε ότι ενισχύει και το περιεχόμενο της πλατφόρμας, αφού στο ήδη υπάρχον έρχονται να προστεθούν μέσα στις επόμενες ημέρες 18 νέες ξένες ταινίες, όπως επίσης και η σειρά Madam Secretary, η οποία ξεκίνησε να προβάλλεται χθες στο γραμμικό πρόγραμμα.

Υπενθυμίζεται ότι το περιεχόμενο της υβριδικής πλατφόρμας περιλαμβάνει ένα κατάλογο από ταινίες και σειρές, ενημερωτικές εκπομπές της ΕΡΤ, από το παρόν αλλά και το παρελθόν, ντοκιμαντέρ αλλά και παιδικό περιεχόμενο.

Σύμφωνα με την ίδια ανακοίνωση, στο τελευταίο 10ήμερο η υβριδική πλατφόρμα της ΕΡΤ για τις έξυπνες τηλεοράσεις συγκέντρωσε περισσότερες από 510.000 επισκέψεις.   

ΕΡΤ,ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ,

Σχόλια

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...

Home