Ντεμπούτο για το TCL Plex στην ελληνική αγορά

Λανσάρισμα και για τις τηλεοράσεις της εταιρείας.

Ντεμπούτο για το TCL Plex στην ελληνική αγορά

Το TCL Plex, ένα μεσαίου κόστους smartphone, είναι η τελευταία πρόταση της ελληνικής αγοράς, η κυκλοφορία της οποίας στις αλυσίδες καταστημάτων ξεκινάει σήμερα.

Το νέο smartphone σηματοδοτεί το ντεμπούτο του μεγάλου κινέζου κατασκευαστή TCL στην ελληνική αγορά, η παρουσία του οποίου θα συνεχιστεί ακόμα πιο έντονα τους επόμενους μήνες. Κύρια χαρακτηριστικά του TCL Plex είναι η εντυπωσιακή οθόνη του, που βασίζεται στην τεχνογνωσία της εταιρείας στον τομέα της τηλεόρασης, όπως επίσης και η τριπλή κύρια κάμερα στην πίσω πλευρά, ικανοποιώντας τις απαιτήσεις εκείνων που θέλουν να έχουν την ευχέρεια καλών φωτογραφιών σε διάφορες εστιακές αποστάσεις και συνθήκες φωτισμού του περιβάλλοντος.

Ειδικότερα, το TCL Plex διαθέτει τεχνολογία TCL NXTVISION, που βελτιστοποιεί την απόδοση της οθόνης σε χρώματα, ευκρίνεια και αντίθεση, προσφέροντας επίσης τη δυνατότητα μετατροπής περιεχομένου SDR σε HDR σε πραγματικό χρόνο. H οθόνη διαθέτει τρία διαφορετικά modes -‘Adaptive Tone’, ‘Reading Mode’ και ‘Eye Comfort Mode’- προσαρμόζοντας διάφορες παραμέτρους, για να ξεκουράζεται το ανθρώπινο μάτι. Το 'Adaptive Tone' προσαρμόζει αυτόματα τη φωτεινότητα της οθόνης και ρυθμίζει τη θερμοκρασία χρώματος,το ‘Reading Mode’ προσφέρει μια καλύτερη εμπειρία ανάγνωσης, ενώ το ‘Eye Comfort Mode’ μειώνει την καταπόνηση των ματιών αφαιρώντας το 66% του επιβλαβούς μπλε φωτός που εκπέμπεται από την οθόνη. Η 6,5 ιντσών οθόνη του TCL Plex είναι ανάλυσης Full HD, με την αναλογία οθόνης/σώματος  να φθάνει το 90%. 

Η τριπλή κάμερα του TCL Plex αποτελείται από μία κύρια με αισθητήρα Sony 48MP, με λειτουργία εγγραφής 4Κ, μία υπερευρυγώνια 123 μοιρών και ανάλυσης 16ΜΡ και μία super low light ανάλυσης 2ΜΡ.

Το TCL Plex ενσωματώνει τον οκταπύρηνο επεξεργαστή Qualcomm Snapdragon 675, μνήμη RAM 6GB και εσωτερικό αποθηκευτικό χώρο 128GB (με δυνατότητα επέκτασης μέσω καρτών microSD), ενώ αξίζει να σημειώσουμε ότι μπορεί να συνδεθεί ταυτόχρονα μέσω Bluetooth με έως και 4 συσκευές.

Το νέο smartphone κυκλοφορεί από σήμερα στις μεγάλες αλυσίδες καταστημάτων στην τιμή των 299 ευρώ. Ειδικά όμως για τα καταστήματα Γερμανός το TCL Plex διατίθεται σε εορταστικό πακέτο με δώρο μία Smart TV από την TCL (μοντέλο 32ES560, 32 ιντσών) για περιορισμένο χρονικό διάστημα (η τιμή παραμένει στα 299 ευρώ μαζί με το δώρο).

 

Δυναμική συνέχεια με smartphones και τηλεοράσεις

Στιγμιότυπο από τη χθεσινή παρουσίαση της TCL στην Αθήνα.

Η είσοδος του TCL Plex στην ελληνική αγορά δεν είναι μια αποσπασματική κίνηση, καθώς η εταιρεία αναμένεται να κινηθεί ακόμα πιο δυναμικά μέσα στην επόμενη χρονιά, κινούμενη στις κατηγορίες τιμής από 199 έως 499 ευρώ. Όπως σημείωσαν στελέχη της εταιρείας στους πρώτους μήνες του 2020 θα προστεθούν ακόμα τρία μοντέλα, με «εκπληκτικά χαρακτηριστικά» όπως πρόσθεσαν. Η εταιρεία, όπως αναφέρθηκε, επιθυμεί μια δυναμική ανάπτυξη του brand TCL στην ελληνική αγορά, βάση της οποίας σε χρονικό ορίζοντα τριετίας το μερίδιο αγοράς της να κυμαίνεται κοντά στο 10%.

Ταυτόχρονα με τα smartphones η TCL μπαίνει ακόμα πιο δυναμικά και στην ελληνική αγορά της τηλεόρασης. Στο συγκεκριμένο πεδίο η TCL αποτελεί σε παγκόσμιο επίπεδο το νούμερο 2 της αγοράς σε μερίδια, διαθέτοντας μια εμπειρία σχεδόν 40 ετών. Μαζί με τις τηλεοράσεις της εταιρείας θα ξεκινήσει και η διάθεση των περιφερειακών τους (ηχόμπαρες κλπ), ενώ προς τα τέλη του 2020 αναμένεται και η είσοδος των λευκών συσκευών, συμπληρώνοντας το οικοσύστημα της εταιρείας.

TCL PLEX,SMARTPHONES,ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ,TCL,

Σχόλια

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...

Home