Νέο Dell Exclusive Store και στη Θεσσαλονίκη

Τρία χρόνια μετά το πρώτο πείραμα ενός Dell Exclusive Store στην Αθήνα, η Oktabit σε συνεργασία με τη Dell προχώρησαν στο άνοιγμα ενός δεύτερου ομώνυμου καταστήματος και στη Θεσσαλονίκη. Μία κίνηση, που δείχνει ότι το πρώτο βήμα στέφθηκε με επιτυχία και εμπλουτίζεται πλέον με ένα ακόμα, που όπως επισήμαναν τα στελέχη και των δύο εταιρειών απευθύνεται σε μια αγορά εξίσου δυναμική με εκείνη της Αθήνας.

Το νέο Dell Exclusive Store βρίσκεται στο εμπορικό κέντρο Mediterranean Cosmos, στο μεγάλο εμπορικό κέντρο της Θεσσαλονίκης, με περίπου 8 εκατομμύρια επισκέπτες το χρόνο, 22% των οποίων είναι ηλικίας 18-24 ετών, ενώ το 25% ηλικίας 25-44 ετών. Το συνολικό εμβαδό του καταστήματος είναι 170 τ.μ., είναι δηλαδή αρκετά μεγαλύτερο από εκείνο της Αθήνας. Στο κατάστημα o επισκέπτης μπορεί να απολαύσει:

-          Όλα τα προϊόντα της Dell, πλήρως λειτουργικά, ώστε ο επισκέπτης να αποκτά μια ρεαλιστική τους εικόνα

-          Συμβουλές από εξειδικευμένο προσωπικό, ειδικά σε ότι αφορά το προϊοντικό portfolio της αμερικανικής εταιρείας

-          Ειδικό τμήμα της Alienware, τα προϊόντα της οποίας είναι ιδιαίτερα αγαπητά στην κοινότητα των φίλων των παιχνιδιών

Οι επισκέπτες στο νέο Dell Exclusive Store θα έχουν τη δυνατότητα να δουν από κοντά - και για πρώτη φορά στην Ελλάδα - ορισμένα από τα κορυφαία νέα προϊόντα της Dell με επεξεργαστές Intel Core 10ης γενιάς και μοναδικές καινοτομικές τεχνολογίες, για τις οποίες τα προϊόντα της Dell έχουν αποσπάσει πολλά βραβεία στις πρόσφατες διεθνείς εκθέσεις CES στο Λας Βέγκας, Computex στην Ταϊβάν, αλλά και στην έκθεση gaming Gamescom στο Βερολίνο.

Ειδικότερα, το κοινό έχει την ευκαιρία να δει από κοντά:

- το μοναδικό design, τις επιδόσεις και τα πλούσια χαρακτηριστικά των laptops των σειρών Inspiron και Vostro που καλύπτουν ποικίλες προσωπικές και επαγγελματικές ανάγκες

- τις premium σειρές XPS και Precision που απευθύνονται σε απαιτητικό κοινό με αυξημένες ανάγκες ισχύος και δυνατοτήτων, συμπυκνώνοντας κορυφαίες δυνατότητες σε καλαίσθητα και ελαφριά σασί.

- τα εντυπωσιακά επιτραπέζια επαγγελματικά συστήματα γραφείου της σειράς Οptiplex, με προηγμένες δυνατότητες δικτύωσης και ασφάλειας για το σύγχρονο γραφείο, αλλά και ελάχιστο footprint, για όσο το δυνατόν μεγαλύτερη διακριτικότητα και εξοικονόμηση χώρου.

- τις εξαιρετικής ποιότητας οθόνες της Dell, με μοντέλα που καλύπτουν τους οικιακούς χρήστες, τους επαγγελματίες, τους δημιουργούς περιεχομένου, αλλά και τους gamers, σε μια τεράστια ποικιλία μεγεθών, αναλύσεων, διαθέσιμων χαρακτηριστικών και για κάθε προϋπολογισμό.

- Επιπλέον, σε περίοπτη θέση βρίσκονται τα εντυπωσιακής σχεδίασης gaming desktops & laptops της Alienware, που είναι συνυφασμένα με το high-end gaming, με προηγμένες δυνατότητες VR και αναλύσεων 4Κ, αλλά και την τελευταία λέξη στις τεχνολογίες airflow και water-cooling, και απίθανα οπτικά εφέ ελεγχόμενα από αποκλειστικό software της Alienware.

Σύμφωνα μάλιστα με τον κ. Αλέξανδρο Παπαϊωάννου, Γενικό Διευθυντή και συνιδρυτή της Oktabit, το Dell Exclusive Store της Θεσσαλονίκης «είναι το κατάστημα που θα ήθελε η εταιρεία και στην Αθήνα», τόσο λόγω της καλύτερης διαρρύθμισης που έχει ο χώρος όσο και της συσσωρευμένης εμπειρίας από τα τρία χρόνια λειτουργίας του αντίστοιχου χώρου στο The Mall Athens.

Αξίζει επίσης να σημειώσουμε ότι οι χώροι της Αθήνας και της Θεσσαλονίκης, αποτελούν δύο από τα ελάχιστα παραδείγματα Dell Exclusive Stores, που λειτουργούν στην Ευρώπη, ενώ το ύψος της επένδυσης μόνο για τη Θεσσαλονίκη προσεγγίζει τα 500.000 ευρώ.

ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑ,DELL EXCLUSIVE STORE,DELL,OKTABIT,

Σχόλια

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...

Home