Ο Μαρκ θα το παλέψει

Deasy @ 03.10.2019
Ο Μαρκ θα το παλέψει

Αποφασισμένος να παλέψει για να αποφύγει το σπάσιμο του Facebook δηλώνει ο επικεφαλής και ιδρυτής του μεγάλου κοινωνικού δικτύου.

Η συνομιλία που είχε με εργαζόμενους στο Facebook και η οποία είδε το φως της δημοσιότητας χάρη στο Verge, είναι αποκαλυπτική του τρόπου σκέψης του Mark Zuckerberg. “Δεν θέλω να έχω μια μεγάλη μήνυση εναντίον της κυβέρνησής μας. Ομως κοιτάξτε, στο κάτω κάτω της γραφής, αν κάποιος θέλει να απειλήσει κάτι που έχει ζωτική σημασία, πας στο ρινγκ εναντίον του και παλεύεις” είπε ο διευθύνων σύμβουλος του Facebook.

Πρόσθεσε μάλιστα πως τυχόν διάσπαση του Facebook δεν θα είχε κάποιο ουσιαστικό και θετικό αποτέλεσμα. Υποστηρίζει πως οι εταιρείες που θα δημιουργούσε η διάσπαση θα ήταν δύσκολο να συνεργαστούν για να αποφύγουν μια (χμμμ, νέα;) παρέμβαση στην εκλογική διαδικασία στις ΗΠΑ. Στο σημείο αυτό θυμίζουμε στο ευγενές κοινό μας πως οι ΗΠΑ μπαίνουν σιγά σιγά σε προεκλογική τροχιά, καθώς τον Νοέμβριο του 2020 ο Ντόναλντ Τραμπ θα είναι αντίπαλος του υποψηφίου που θα επιλέξουν οι Δημοκρατικοί. Εκτός, βέβαια, αν ο Τραμπ δεν επιδιώξει την επανεκλογή του πράγμα που δεν είναι της παρούσης να συζητήσουμε.

Ο Mark είπε επίσης πως καμία χώρα δεν έχει την εξουσία να απαιτήσει από τον ίδιο να καταθέσει για την υπόθεση της Cambridge Analytica. Τόνισε πως τα είπε στις ΗΠΑ, τα είπε και στην Ε.Ε. ενώ αποκάλυψε πως το κρυπτονόμισμα Libra βρίσκεται αυτή τη στιγμή σε στάδιο δοκιμών στην Ινδία. Παραδέχτηκε πάντως πως η πορεία θα είναι μακρά μέχρι το Libra να γίνει κανονική υπηρεσία για τον υπόλοιπο κόσμο.

MARK ZUCKERBERG,FACEBOOK,

Σχόλια

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...

Home