Μέσα Ιουνίου έρχεται στην Ελλάδα το Motorola One Vision

Το νέο smartphone της Motorola παρουσιάστηκε χθες στο Λονδίνο.

Σε περίπου 20 ημέρες από σήμερα αναμένεται να κυκλοφορήσει στην ελληνική αγορά το ολοκαίνουριο Motorola One Vision, το οποίο παρουσιάστηκε επίσημα χθες στο Λονδίνο. Το smartphone Motorola One Vision αποτελεί μια νέα ανταγωνιστική πρόταση από τη συγκεκριμένη μάρκα, που τοποθετείται στη μεσαία κατηγορία, ένα χώρο στον οποίο θέλει να απευθυνθεί πιο δυναμικά μέσα στους επόμενους μήνες το brand της Motorola.

Χαρακτηριστικά στοιχεία του Motorola One Vision είναι η διπλή κύρια κάμερα, με τον αισθητήρα ανάλυσης 48ΜΡ, άρα και υψηλή λεπτομέρεια στις φωτογραφίες, όπως επίσης, η οθόνη, το design με τα υλικά κατασκευής, που προσφέρουν πολύ ωραίο κράτημα στο χέρι, ενώ τα νέα νεανικά χρώματα, με τα οποία ντύνεται η επιφάνεια της συσκευής, υποδεικνύουν τον αέρα ανανέωσης που πνέει στη Motorola.

Εκτός του μεγάλου αισθητήρα, το σύστημα διπλής κάμερας προσφέρει διάφραγμα f/1.7, οπτικό σταθεροποιητή, αυτόματη εστίαση και ανίχνευση προσώπου, HDR κ.α. Η κύρια ευρυγώνια κάμερα δίνει φωτογραφίες ανάλυσης 12ΜΡ, με τη χρήστη τεχνολογίας quad pixel, χρησιμοποιεί τεχνολογία ΑΙ, ενώ η δεύτερη αποτελεί ένα φακό που παράγει το εφέ στο βάθος πεδίου (ανάλυσης 5ΜΡ και διαφράγματος f2.2).

Στο πεδίο της οθόνης, το Motorola One Vision ξεπερνάει τα επίπεδα των 6 ιντσών (6,3 για την ακρίβεια), χρησιμοποιώντας ένας IPS LCD πάνελ, ανάλυσης Full HD+ (2520x1080 pixels), με το aspect ratio να κινείται στα πρότυπα της κινηματογραφικής οθόνης, στο 21:9, CinemaVision. Στην άνω αριστερή γωνία έχει τοποθετηθεί και μια μικρή οπή, η οποία φιλοξενεί την selfie κάμερα ανάλυσης 25ΜΡ.

Το Motorola One Vision χρησιμοποιεί τον οκταπύρηνο επεξεργαστή Exynos 9609 (ναι, δεν διαβάσατε λάθος, χρησιμοποιεί επεξεργαστή της Samsung) που συνδυάζεται με μνήμη RAM 4GB αλλά και αποθηκευτικό χώρο 128GΒ. Η συσκευή έρχεται με «καθαρό» Android One λειτουργικό, τα χαρακτηριστικά Moto Actions που έχουμε δει και σε άλλα μοντέλα της μάρκας, αισθητήρα δακτυλικών αποτυπωμάτων τοποθετημένο στην πλάτη της και δυνατότητα ταχείας φόρτισης.

Το Motorola One Vision θα κυκλοφορήσει στην τιμή των 299 ευρώ.

MOTOROLA ONE VISION,SMARTPHONES,MOTOROLA,

Σχόλια

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...

Home