40.000 οι συνδρομητές της Wind Vision

Deasy @ 13.05.2019
40.000 οι συνδρομητές της Wind Vision

Τους 40.000 έχουν αγγίξει οι συνδρομητές της τηλεοπτικής πλατφόρμας Wind Vision, ένα χρόνο ακριβώς μετά την είσοδο της τηλεοπτικής πλατφόρμας στην ελληνική αγορά. Στη διάρκεια αυτής της χρονιάς εκτός από την ανάπτυξη της τηλεοπτικής βάσης η μοναδική Android TV πλατφόρμα της ελληνικής αγοράς, εμπλουτίστηκε και με νέα χαρακτηριστικά, με στόχο να προσφέρει καλύτερη εμπειρία στον καταναλωτή. Ειδικότερα, η Wind Vision αναβαθμίστηκε με χαρακτηριστικά όπως:

-   τη δυνατότητα πληρωμής της συνδρομής στο Netflix μέσα από τον λογαριασμό της Wind, χωρίς τη χρήση πιστωτικής κάρτας.

-   διπλασιάστηκε ο αριθμός των φορητών συσκευών μέσω των οποίων είχε πρόσβαση στο περιεχόμενο ο καταναλωτής (από 2 αρχικά σε 4)

-   δυνατότητα παρακολούθησης των καναλιών Novasports από μία φορητή συσκευή της επιλογής του συνδρομητή

-   οι εφαρμογές και τα διαθέσιμα παιχνίδια στο Google Play Store ξεπέρασαν τις 5.000 επιλογές

Όπως ανακοίνωσε η Wind, στο πλαίσιο των γενεθλίων της τηλεοπτικής πλατφόρμας, όλες οι νέες ενεργοποιήσεις Wind Vision στα προγράμματα Wind One προσφέρουν αυτόματα ως και 12 μήνες συνδρομή στο τυπικό πακέτο του Netflix δώρο ενώ και όλες οι νέες ενεργοποιήσεις Wind Vision σε οποιοδήποτε πρόγραμμα σταθερής τηλεφωνίας και Internet προσφέρουν αυτόματα 3 μήνες δώρο στην τυπική συνδρομή Netflix. 

WIND VISION,ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ,WIND,

Σχόλια

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...

Home