Κλήσεις και γραπτά μηνύματα χωρίς χρεώσεις περιαγωγής από το Viber

Deasy @ 10.04.2019
Κλήσεις και γραπτά μηνύματα χωρίς χρεώσεις περιαγωγής από το Viber

Μια νέα συνδρομητική υπηρεσία λανσάρει το Viber, επιτρέποντας σε ταξιδιώτες και επαγγελματίες που ταξιδεύουν συχνά να έχουν έναν τοπικό αριθμό τηλεφώνου στη χώρα της επιλογής τους όπου οι  κλήσεις ή τα γραπτά μηνύματα που λαμβάνουν σε αυτόν θα προωθούνται αυτόματα στον υπάρχοντα λογαριασμό τους στο Viber. Έτσι, μέσω της υπηρεσίας Viber Local Number (Τοπικός αριθμός Viber) οποιοσδήποτε εκτός της πλατφόρμας Viber μπορεί να καλέσει ή να στείλει μηνύματα SMS σε αυτόν τον αριθμό με τοπικές χρεώσεις, χωρίς χρεώσεις περιαγωγής για τον παραλήπτη, όπου και αν βρίσκεται.

Η νέα υπηρεσία βρίσκει πρακτική εφαρμογή σε διάφορους τύπους χρηστών. Οι επιχειρηματίες που δραστηριοποιούνται σε διάφορες χώρες μπορούν να δίνουν στους πελάτες τους έναν τοπικό αριθμό επικοινωνίας της επιχείρησης και να επικοινωνούν ελεύθερα μαζί τους, όπου κι αν βρίσκονται στον κόσμο. Οι ταξιδιώτες μπορούν πραγματικά να "ζουν σαν ντόπιοι" χρησιμοποιώντας έναν τοπικό αριθμό της χώρας που βρίσκονται για κρατήσεις σε εστιατόρια, τουριστικές περιηγήσεις ή για άλλες ταξιδιωτικές ανάγκες. Μπορούν επίσης να δίνουν τον τοπικό αριθμό τηλεφώνου στις επαφές τους για να επικοινωνούν μαζί τους εύκολα και χωρίς κόστος ενώ είναι μακριά.

H υπηρεσία Viber Local Number - Τοπικός Αριθμός Viber –  είναι διαθέσιμη σε όλο τον κόσμο, και προσφέρει αρχικά τη δυνατότητα κατοχής τοπικών τηλεφωνικών αριθμών στο Ηνωμένο Βασίλειο, τις Η.Π.Α. και τον Καναδά, ενώ περισσότερες χώρες αναμένεται να προστεθούν στο εγγύς μέλλον. Μέσω ενός τοπικού αριθμού Viber, οι χρήστες μπορούν να λαμβάνουν απεριόριστες εισερχόμενες κλήσεις και μηνύματα SMS.

Για να εγκαινιάσει αυτή τη νέα υπηρεσία, το Viber προσφέρει στους πρώτους 10.000 νέους συνδρομητές την προνομιακή τιμή των  1.99 δολαρίων / μήνα εφ’ όρου ζωής. Η κανονική συνδρομή της υπηρεσίας θα τεθεί σε ισχύ, αφού ολοκληρωθούν οι συνδρομές με τιμή λανσαρίσματος και θα ανέρχεται σε 4,99 δολάρια / μήνα. Η συνδρομή μπορεί να ακυρωθεί κάθε μήνα χωρίς κόστος.

Οι χρήστες μπορούν να ενεργοποιήσουν τον τοπικό τους αριθμό Viber πηγαίνοντας στο μενού "Περισσότερα" της εφαρμογής.

VIBER,ΠΕΡΙΑΓΩΓΗ,

Σχόλια

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...

Home