Honor View 20: η Honor ανεβαίνει επίπεδο

Τη διάθεση της Honor να μην παραμείνει ένα brand που θα κινείται αποκλειστικά στα χαμηλά και μεσαία στρώματα της αγοράς αποδεικνύει η νέα της συσκευή, Honor View 20, η οποία παρουσιάστηκε επίσημα στην ευρωπαϊκή αγορά και συγκεκριμένα στο Παρίσι.

Με το Honor View 20 η εταιρεία ανεβαίνει ένα ακόμα σκαλί, σε μια προσπάθεια να διεκδικήσει θέση και μερίδιο και σε υψηλότερα στρώματα της αγοράς. Το View 20 διαθέτει υψηλού επιπέδου εξοπλισμό και ξεχωριστά χαρακτηριστικά για να πετύχει. Μαζί όμως με τα παραπάνω έρχεται και μία τιμή που όμοιά της δεν μας έχει συνηθίσει η εταιρεία. Μικρότερη μεν από άλλες ναυαρχίδες αλλά αρκετά ευρώ πάνω από το ανώτερο όριο που μας είχε δείξει μέχρι τώρα.

 

Οθόνη 6,4 ιντσών

Το View 20 ξεχωρίζει για τη «μεγαλοπρεπή» εμφάνισή του, στην οποία κυριαρχεί μία «All-View» οθόνη μεγέθους 6.4 ιντσών και ανάλυσης Full HD+.  Ικανή να χωρέσει όσο περιεχόμενο έχει όρεξη ο χρήστης αλλά και ξεχωριστή γιατί πλέον η μπροστινή κάμερα δεν τοποθετείται στις γνωστές εγκοπές που έχουμε συνηθίσει σε άλλα smartphones αλλά σε μια οπή στο αριστερό μέρος, διαμέτρου 4.6 χιλιοστών. Η in screen κάμερα προσφέρει ανάλυση 25ΜΡ με αρκετά φωτεινό διάφραγμα f/2.0.

 

Κύρια κάμερα ανάλυσης 48ΜΡ

Μπορεί η in screen selfie κάμερα να είναι ένα ξεχωριστό χαρακτηριστικό του Honor View 20, εξίσου όμως ξεχωριστή είναι και η κύρια κάμερα, η οποία προσφέρει ανάλυση 48ΜΡ, βασιζόμενη σε έναν αισθητήρα της Sony. Είναι ένα από τα πρώτα κινητά που ανεβαίνουν τόσο ψηλά σε επίπεδο ανάλυσης, οπότε τα αποτελέσματά του σε επίπεδο λεπτομέρειας εικόνας μάλλον θα είναι εντυπωσιακά.

Η κάμερα διαθέτει φίλτρο Quad-Bayer που επιτρέπει το «pixel binning» για υψηλής ποιότητας νυχτερινές λήψεις HDR στα 12 Megapixels, ενώ υποστηρίζει το σύστημα ηλεκτρονικής σταθεροποίησης εικόνας Honor AIS. Επιπλέον, η κινεζική εταιρεία έχει ενσωματώσει και ένα σύστημα με την ονομασία 3D ToF (Time-of-Flight), το οποίο ενεργοποιεί το «3D Shaping» αναλαμβάνοντας μια σειρά από χρήσιμες λειτουργίες όπως την αποφυγή παραμορφώσεων σε διάφορες σκηνές, όπως όταν διακρίνεται όλο το σώμα σε έναν άνθρωπο για παράδειγμα.

Όμως η πλάτη της συσκευής κρύβει και μια ακόμα έκπληξη που σχετίζεται με το σχεδιασμό της συσκευής. Η τεχνική «νανολιθογραφίας» (Aurora Nanotexture) που έχει χρησιμοποιήσει η Honor εμφανίζει συνεχώς ένα ιδιαίτερο μοτίβο που σχηματίζει το γράμμα V. Ανάλογα με την κατεύθυνση που κρατάτε το κινητό, ολόκληρη η πίσω επιφάνεια αλλάζει εμφάνιση, με το V σε αρκετές περιπτώσεις να επαναλαμβάνεται σε όλη την πλάτη.

 

Πλούσιος εξοπλισμός

Στο εσωτερικό του Honor View 20 συναντάμε το γνωστό κορυφαίο SoC της HiSilicon, Kirin 980, 6GB ή 8GB μνήμη και 128GB μη επεκτάσιμου αποθηκευτικού χώρου αλλά και μπαταρία με χωρητικότητα 4.000mAh. Για να διατηρήσει χαμηλά τη θερμοκρασία λειτουργίας του SoC και να ενεργοποιήσει και λειτουργίες όπως το GPU Turbo 2.0, η εταιρεία έχει προσαρμόσει στην συσκευή ένα προηγμένο σύστημα ψύξης με heatpipes που ονομάζει THE NINELiquid Cooling System. Επίσης, δεν απουσιάζει η θύρα USB Type-C με υποστήριξη SuperCharge (μισή ώρα φόρτιση για το 55%) αλλά και η κλασσική θύρα ακουστικών των 3.5 χιλιοστών.

To Honor View 20 αναμένεται τον επόμενο μήνα στην αγορά σε δύο εκδόσεις. Την έκδοση 6GB RAM /128GB που θα κοστίζει 669 ευρώ και την έκδοση με τα 8GB RAM/256GB, η τιμή της οποίας θα ανεβαίνει στα 759.

HONOR V20,HONOR VIEW 20,SMARTPHONES,HONOR,

Σχόλια

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...

Home