Νέα κυρτή οθόνη Philips 27 ιντσών

Με Ultra-Wide-Color και ανάλυση Full HD για φυσικές εικόνες.

Deasy @ 12.07.2018
Νέα κυρτή οθόνη Philips 27 ιντσών
Ένα νέο κυρτό μόνιτορ με κομψό σχεδιασμό ανακοίνωσε η MMD, η εταιρεία που διαχειρίζεται το brand της Philips. Η Philips 27 ιντσών 278E9 διαθέτει λεπτό πλαίσιο, Ultra-Wide Color και ανάλυση Full HD για ακόμη πιο ρεαλιστικά γραφικά και ευρείες γωνίες θέασης. Σύμφωνα με την επίσημη ανακοίνωση, η νέα οθόνη πιο φυσικά πράσινα, πιο ζωντανά κόκκινα, πιο βαθιά μπλε χρώματα, και συνολικά μια πιο λαμπερή εικόνα.

Η 278E9 διαθέτει επίσης μια σειρά πρόσθετων χαρακτηριστικών για μεγαλύτερη άνεση προβολής. Η τεχνολογία Flicker-Free ρυθμίζει την φωτεινότητα και μειώνει το τρεμόπαιγμα, ενώ η λειτουργία Philips LowBlue Mode χρησιμοποιεί έξυπνο λογισμικό για τη μείωση του επιβλαβούς μπλε φως μικρού κύματος για μεγαλύτερη ευεξία. Εκτός από τα παραπάνω, η λειτουργία EasyRead παρέχει εμπειρία ανάγνωσης όπως σε χαρτί, η λειτουργία SmartImage εξασφαλίζει βελτιωμένες ρυθμίσεις εικόνας και η λειτουργία SmartContrast προσφέρει βαθιά επίπεδα μαύρου για γραφικά που αναδύονται.

Επιπλέον, η τεχνολογία Philips VA LED χρησιμοποιεί μια προηγμένη προσέγγιση κατακόρυφης ευθυγράμμισης πολλαπλών τομέων, η οποία έχει ως αποτέλεσμα υψηλές αναλογίες στατικής αντίθεσης για φωτεινές, ζωντανές εικόνες, ενώ η βελτιστοποιημένη διαχείριση pixels παρέχει μια ευρεία γωνία θέασης 178/178 μοιρών. Έτσι, η εμπειρία κατά την επεξεργασία εικόνας, το σερφάρισμα στο διαδίκτυο, την παρακολούθηση ταινιών και την επεξεργασία γραφικών είναι απολαυστική.

Τέλος, το νέο μόνιτορ περιλαμβάνει τα απαραίτητα εξαρτήματα για την αποδοχή εισόδου VGA και High-Definition Multimedia Interface (HDMI) για μεταφορά υψηλής ποιότητας ψηφιακού βίντεο και ήχου από ηλεκτρονικό υπολογιστή ή οποιοδήποτε αριθμό πηγών AV. Περιλαμβάνει επίσης μια σύνδεση DisplayPort για γρήγορη απεικόνιση και ρυθμούς ανανέωσης, καθώς επίσης εισόδους Separate Sync και Sync on Green.

MONITOR,PHILIPS,

Σχόλια

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...

Home