Μηδενική προμήθεια στους Ευρωπαίους εμπόρους λιανικής από τη Viva Wallet

Deasy @ 07.06.2018
Μηδενική προμήθεια στους Ευρωπαίους εμπόρους λιανικής από τη Viva Wallet

Την έκθεση Money 20/20 Europe στο Άμστερνταμ επέλεξε η Viva Wallet για να ανακοινώσει ότι από τις 2 Ιουλίου 2018, προσφέρει στις επιχειρήσεις λιανικής σε όλη την Ευρώπη προμήθεια εκκαθάρισης καρτών με προμήθεια 0% για συναλλαγές με κάρτες Visa και MasterCard ευρωπαίων καταναλωτών. Οι επιχειρήσεις θα επωφελούνται από την μηδενική προμήθεια, όταν κάνουν χρήση των χρηματικών υπολοίπων που διαθέτουν στο λογαριασμό πληρωμών Viva Wallet, μέσω της εταιρικής χρεωστικής τους κάρτας Viva Wallet.

Η νέα προσφορά αφορά τόσο σε συναλλαγές που πραγματοποιούνται σε τερματικά αποδοχής καρτών Viva Wallet με φυσική παρουσία κάρτας, όσο και σε ηλεκτρονικές συναλλαγές χωρίς τη φυσική παρουσία της κάρτας (π.χ. ηλεκτρονικό εμπόριο).

Στην έκθεση Money 20/20 η Viva Wallet παρουσίασε επίσης το νέο καινοτόμο Android τερματικό αποδοχής συναλλαγών καρτών, το οποίο μπορεί να αποδεχτεί πληρωμές μέσα από ένα μεγάλο εύρος εναλλακτικών μεθόδων πληρωμής και τοπικών χρεωστικών καρτών που χρησιμοποιούνται σε επιμέρους Ευρωπαϊκές χώρες.

VIVA WALLET,FINTECH,

Σχόλια

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...

Home