Κλείνει και το Klout

Deasy @ 11.05.2018
Κλείνει και το Klout
Φωτογραφία αρχείου βεβαίως

Όταν πρωτοεμφανίστηκε το Klout έκανε μεγάλη αίσθηση, υποσχόμενο πως θα βαθμολογεί τους χρήστες των κοινωνικών δικτύων με βάση την επιρροή που έχουν και τον αντίκτυπο που αφήνουν οι ψηφιακές τους δημοσιεύσεις.

Στην αρχή όλα πήγαιναν καλά και πώς να μην πήγαιναν, αφού η εποχή που διανύουμε μπορεί να χαρακτηριστεί (και) ως η ακμή του "μετρήσιμου εαυτού".

Αφού μετράς θερμίδες και χιλιόμετρα γιατί να μην μετράς και την επίδρασή σου στα ψηφιακά δίκτυα; Αλλά στον ψηφιακό κόσμο είναι εύκολο να ξεπεραστείς, να ξεχαστείς, να πάψεις να ενδιαφέρεις και μέχρι σήμερα το έχουμε δει να συμβαίνει με ουκ ολίγα εργαλεία και πλατφόρμες.

Ετσι και επιβεβαιώνοντας το λατινικό sic transit gloria mundi, το Klout κατεβάζει ρολά στις 25 Μαΐου -ανήμερα της εφαρμογής του κανονισμού GDPR στην Ε.Ε. Ίσως να μην είναι τυχαίο, αλλά δεν είμαστε και βέβαιοι. Το σίγουρο είναι πως η υπηρεσία είχε πέσει σε έναν σχετικό λήθαγο, αν δείτε το blog του Klout θα διαπιστώσετε πως η τελευταία του δημοσίευση ήταν στις 13 Δεκεμβρίου 2016, 1,5 χρόνο πίσω δηλαδή. Τα κακά μαντάτα για το κλείσιμο της υπηρεσίας θα τα δεις εδώ.

Αντίο Klout...

 

 

KLOUT,SOCIAL MEDIA,

Σχόλια

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...

Home