Μία νεκρή και τρεις τραυματίες στο YouTube

"Σκέψεις και προσευχές"

Deasy @ 04.04.2018
Μία νεκρή και τρεις τραυματίες στο YouTube

Τρεις τραυματίες, ένας από τους οποίους νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση, άφησε πίσω της η ένοπλη επίθεση 39χρονης στα κεντρικά του YouTube στο Σαν Μπρούνο κοντά στο Σαν Φρανσίσκο.

Αμερικανικά μέσα αναφέρουν πως η επίθεση πραγματοποιήθηκε από την Νασίμ Αγκντάμ, η οποία διατηρούσε κανάλι στο YouTube  και είχε παραπονεθεί στο παρελθόν για διακρίσεις σε βάρος των δημοσιεύσεών της. Η Αγκντάμ άνοιξε πυρ προς τον κόσμο που ήταν συγκεντρωμένος σε έναν χώρο έξω από τα γραφεία του YouTube και ακολούθως αυτοκτόνησε.

Ο λογαριασμός της Αγκντάμ στο  YouTube απενεργοποιήθηκε μετά την επίθεση και το ίδιο συνέβη για τους λογαριασμούς της στο Facebook και το Instagram. 

Το νέο περιστατικό ένοπλης βίας αναζωπύρωσε τη συζήτηση για την οπλοκατοχή στις ΗΠΑ. Βοήθησε, βεβαίως και ο Ντόναλντ Τραμπ που προσέφερε τις συνηθισμένες "σκέψεις και προσευχές", για να λάβει την (πληρωμένη) απάντηση του Τζακ Ντόρσεϊ, επικεφαλής του Twitter, που σχολίασε πως χρειάζεται σε βάθος αναθεώρηση των κανόνων που διέπουν την οπλοκατοχή.

ΗΠΑ,YOUTUBE,YOUTUBE,

Σχόλια

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...

Home