Οπλοκατοχή και η μπάλα στην εξέδρα

Deasy @ 09.03.2018
Οπλοκατοχή και η μπάλα στην εξέδρα

Για ποιο λόγο έχουμε διαρκώς μακελειά στις ΗΠΑ όπου κάποιος παίρνει ένα όπλο και ανοίγει πυρ σε σχολεία ή συναυλιακούς χώρους; Ο ένοικος του Λευκού Οίκου αποφάσισε να πάρει την κατάσταση στα χέρια του και ζήτησε συνάντηση με μια πανίσχυρη βιομηχανία που είναι πολύ πιθανό να προωθεί αυτές τις βίαιες συμπεριφορές - τη βιομηχανία του gaming.

Μην γελάς. Καλά, γέλα όσο θέλεις, εμείς ακόμα δεν ξέρουμε αν πρέπει να βάλουμε τα γέλια και τα κλάματα.

Χθες στον Λευκό Οίκο κλήθηκαν για μια συνάντηση με τον Ντόναλντ Τραμπ, σημαίνοντα στελέχη από τις εταιρείες gaming και την ένωσή τους, την Entertainment Software Association. Οι άνθρωποι που ευθύνονται για εκατομμύρια ώρες που έχουμε περάσει μπροστά στις οθόνες μας σκοτώνοντας ό,τι κινείται επρόκειτο να καθίσουν στο ίδιο τραπέζι με κάτι τύπους σαν τον επικεφαλής του Συμβουλίου Γονέων για την Τηλεόραση με τον Τραμπ να υπονοεί προφανώς ότι τα ηλεκτρονικά παιχνίδια ευθύνονται για τις πολύνεκρες τραγωδίες που χτυπούν ξανά και ξανά τις ΗΠΑ.

Αν μπορεί να εξηγήσει για ποιο λόγο το Grand Theft Auto για παράδειγμα ή το Call of Duty δεν προκάλεσαν στρατιές οπλισμένων εφήβων στην Ευρώπη θα κέρδιζε σίγουρα την προσοχή μας. Για να το θέσουμε εντελώς απλά, τη στιγμή που ακούγονται όλο και πιο δυνατά οι φωνές που ζητούν έλεγχο της οπλοκατοχής στις ΗΠΑ, ο Ντόναλντ Τραμπ πετάει την μπάλα στην εξέδρα. Ισχυρότατη είναι, όπως όλα δείχνουν, η NRA οπότε το μόνο που έχουμε να περιμένουμε είναι το επόμενο μακελειό. Στο τέλος θα πουν πως φταίει ο Πάκμαν.

Σχόλια

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...

Home