Στον χώρο του FinTech μπαίνει η Qivos

Deasy @ 14.02.2018
Στον χώρο του FinTech μπαίνει η Qivos

Τη σύσταση ενός νέου τμήματος που θα παρέχει Fintech (Financial technology) υπηρεσίες ανακοίνωσε η Qivos. Μέσω της αξιοποίησης των νέων προϊόντων και υπηρεσιών που προσφέρει ο χώρος του Fintech η Qivos, όπως αναφέρει η ανακοίνωση, στοχεύει στη συνεχή ενδυνάμωση των προγραμμάτων πιστότητας αλλά και του customer engagement. Και συνεχίζει ότι «η εταιρεία θα αξιοποιεί στο μέγιστο τις ευκαιρίες και συνεργασίες που ανακύπτουν, με κύριο στόχο την περαιτέρω ανάπτυξη και διαχείριση σχετικών έργων, τη διερεύνηση εισόδου σε νέα τμήματα της αγοράς και την παροχή ακόμη πιο προηγμένων υπηρεσιών».

Οι ταχύτατες αλλαγές που έχουν σημειωθεί στον τρόπο πραγματοποίησης των συναλλαγών, όπως η αύξηση των ηλεκτρονικών πληρωμών, ο περιορισμός του φυσικού χρήματος και η δημιουργία νέων, online μοντέλων, οφείλονται στον πρωταγωνιστικό ρόλο που έχει η τεχνολογία στη σύγχρονη πραγματικότητα και καθημερινότητα. Αναγνωρίζοντας το ρόλο αυτό, ο καινοτόμος χώρος του FinTech αξιοποιεί τις νέες και καινοτόμες εξελίξεις και θέτει την τεχνολογία σε ευθύ ανταγωνισμό με τις παραδοσιακές μεθόδους παροχής χρηματοπιστωτικών υπηρεσιών.

Με το νέο της τμήμα, η Qivos, εισέρχεται στον καινοτόμο αυτό χώρο, αποσκοπώντας στην μεγαλύτερη δυνατή αξιοποίηση των ευκαιριών που ανακύπτουν και στην ανάδειξη πιθανών συνεργιών. Η ένταξη ενός νέου και πολλά υποσχόμενου τμήματος FinTech στη λειτουργία της εταιρείας, μεταφράζεται στην πρόθεση της για ανάπτυξη και διαχείριση σχετικών έργων, τη διερεύνηση εισόδου σε νέα τμήματα της αγοράς αλλά και την ενίσχυση υφιστάμενων συνεργασιών.

QIVOS,FINTECH,

Σχόλια

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...

Home