Ευρεία συνεργασία της Dell Technologies με τη McLaren

Deasy @ 14.02.2018
Ευρεία συνεργασία της Dell Technologies με τη McLaren

Την έναρξη μιας πολύπλευρης και μακρόχρονης συνεργασίας ανακοίνωσαν η Dell Technologies και η McLaren. Μέσω της συμφωνίας η Dell technologies, η οποία αποτελείται από επτά διεθνείς εταιρείες - Dell, Dell EMC, Pivotal, RSA, Secureworks, Virtustream και VMware – θα συνεισφέρει με την εκτενή της τεχνολογική εμπειρία σε όλες τις εταιρείες του McLaren Technology Group, συμπεριλαμβανομένων των McLaren Racing και McLaren Applied Technologies και θα ενισχύσει το πρόγραμμα esports της McLaren, το "World’s Fastest Gamer".

Το McLaren Technology Group πρόσφατα ολοκλήρωσε το αρχικό μέρος του μετασχηματισμού των δομών Πληροφορικής του, με απώτερο στόχο τη δυνατότητα αξιοποίησης ενός υψηλής απόδοσης υβριδικού cloud. Σε αυτό το σχέδιο περιλαμβάνονται μια σειρά από σύγχρονες, ευέλικτες, αυτοματοποιημένες, υψηλής απόδοσης και διαθεσιμότητας υπηρεσίες data center, χρησιμοποιώντας το software διαχείρισης των υπολογιστικών πόρων, των αποθηκευτικών συστημάτων και των υποδομών, από την Dell EMC.

Η συνεργασία θα ενσωματώσει με ενιαίο τρόπο την ευρεία πλατφόρμα λύσεων της Dell Technologies στις καθημερινές λειτουργίες της McLaren, μεταξύ των οποίων υποστήριξη για τη σχεδίαση και κατασκευή συστημάτων για τις αγωνιστικές πίστες, την τηλεμετρία, το οικοσύστημα της ασφάλειας, τα αποθηκευτικά μέσα, τα esports και την προσομοίωση, την προσέλκυση οπαδών και την εμπειρία των επισκεπτών.

Η McLaren και η Dell Technologies έχουν ως στόχο να συνεργαστούν σε μελλοντικά σχέδια στους τομείς της ασφάλειας, του cloud, τις τεχνολογίες ψηφιακού μετασχηματισμού και εργασιακών δομών, για να προάγουν την τεχνική καινοτομία, όχι μόνο όσον αφορά τους δύο συγκεκριμένους οργανισμούς, αλλά και την ευρύτερη βιομηχανία.

MCLAREN,F1,DELL,

Σχόλια

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...

Home