Τα bitcoin του στριπτιζάδικου

Deasy @ 05.02.2018
Τα bitcoin του στριπτιζάδικου

Στα τέλη Ιανουαρίου πραγματοποιήθηκε στο Μαϊάμι το βορειοαμερικανικό συνέδριο για το bitcoin στο οποίο μετείχαν γύρω στα 90 υψηλόβαθμα στελέχη από τον νεοπαγή κλάδο των κρυπτονομισμάτων.

Μετά τις παρουσιάσεις, τις ομιλίες και όλα όσα γίνονται σε ένα συνέδριο που συγκεντρώνονται επαγγελματίες, οι διοργανωτές κάλεσαν τους συμμετέχοντες να τους ακολουθήσουν σε μια βραδιά χαλάρωσης όπου θα μπορούν να τα πουν καλύτερα μεταξύ τους και να κάνουν ψιλή κουβεντούλα που μπορεί να οδηγήσει σε επιχειρηματικές συνεργασίες.

Και τους πήγαν σε στριπτιζάδικο.

Οχι σε κάποιο καταγώγιο της συμφοράς βεβαίως, αλλά σε ένα από τα υπερ-κυριλέ καταστήματα του Μαϊάμι όπου τα μεγαλόσχημα στελέχη είχαν κάθε χρόνο να χαλαρώσουν από τις σκοτούρες των κρυπτονομισμάτων και του blockchain.

Δεν είμαστε οι μόνοι που η συγκεκριμένη επιλογή δεν φάνηκε καλή. Στους μετέχοντες στο συνέδριο περιλαμβάνονταν και γυναίκες, οι οποίες κάθε άλλο παρά θαυμάσια βρήκαν την ιδέα των διοργανωτών. Χορηγοί του συνεδρίου επίσης έσπευσαν να πάρουν σαφείς αποστάσεις όταν το θέμα έγινε γνωστό, ενώ οι επικεφαλής των διοργανωτών ξεκίνησαν την επιχειρηματολογία τους από κάτι τύπου “δηλαδή πού θα έπρεπε να πάμε” για να φτάσουν -μετά τη σχετική κατακραυγή- στο “δεν το σκεφτήκαμε σωστά” και φράσεις τύπου “θα προσέχουμε περισσότερο” στο μέλλον,

Δεν μπορούμε, αρκετές ημέρες μετά το περιστατικό, να βρούμε τη σύνδεση μεταξύ στριπτιζάδικου και blockchain και γιατί μια τέτοια επιλογή θεωρήθηκε ιδανική. Κάθε πρόταση είναι ευπρόσδεκτη...

ΚΡΥΠΤΟΝΟΜΙΣΜΑΤΑ,CYBERCULTURE,

Σχόλια

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...

Home