Άθληση μετά μουσικής με το Garmin Forerunner 645 Music

Deasy @ 08.01.2018
Άθληση μετά μουσικής με το Garmin Forerunner 645 Music

Το πρώτο της έξυπνο ρολόι που διαθέτει μνήμη για την αποθήκευση μουσικών αρχείων παρουσιάζει η Garmin στη CES 2018. Ο λόγος για το Garmin Forerunner 645 Music, το οποίο διαθέτει αποθηκευτικό χώρο 3,5GB, ικανό δηλαδή για την αποθήκευση περίπου 500 τραγουδιών.

Το νέο smart watch μπορεί να συνδεθεί με ασύρματα ακουστικά, ενώ υποστηρίζει και το streaming μουσικής από την υπηρεσία iHeartRadio, με τους επί πληρωμή χρήστες της υπηρεσίας να έχουν τη δυνατότητα να κατεβάσουν τις αποθηκευμένες λίστες μουσικής και στο ρολόι (η Garmin σημειώνει ότι στο μέλλον θα προστεθούν και άλλες υπηρεσίες).

Για τη μεταφορά μουσικής από το PC στο ρολόι οι χρήστες του Forerunner 645 Music θα έχουν στη διάθεσή τους την desktop εφαρμογή Garmin Express.

To νέο Garmin Forerunner 645 Music ενσωματώνει επίσης GPS, αισθητήρες για τον καρδιακό παλμό καθώς επίσης και δυνατότητες NFC για τη χρήση της υπηρεσίας πληρωμών Garmin Pay. Ταυτόχρονα βεβαίως παρακολουθεί όλη την αθλητική δραστηριότητα του χρήστη, αποθηκεύοντας πλήθος δεδομένων. Η τιμή της συσκευής, όπως ανακοινώθηκε, φθάνει τα 449 δολάρια, ενώ η Garmin θα παρουσιάσει και μια έκδοση της συσκευής χωρίς τη δυνατότητα αποθήκευσης μουσικής.

SMART WATCH,ΕΞΥΠΝΟ ΡΟΛΟΙ,GARMIN FORERUNNER 645 MUSIC,CES 2018,GARMIN,

Σχόλια

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...

Home