Μεγαλύτερο εύρος οθόνης σε προσιτή τιμή υπόσχεται η Wiko

Deasy @ 04.09.2017
Μεγαλύτερο εύρος οθόνης σε προσιτή τιμή υπόσχεται η Wiko

Με μια καινούρια σειρά smartphones υποδέχεται τη νέα σεζόν η Wiko, υιοθετώντας μεγαλύτερο εύρος οθόνης, που καλύπτει σχεδόν το σύνολο της μπροστινής επιφάνειας των συσκευών σε τιμή πολύ χαμηλότερη από αυτή που έχουμε συνηθίσει να συναντάμε σε αντίστοιχα μοντέλα.

Με τη σειρά View η γαλλική εταιρεία μπαίνει και αυτή στο club των κατασκευαστών που υιοθετούν τη νέα αυτή σχεδιαστική τάση. Η αρχή γίνεται με τρία μοντέλα, το View, το View Prime και το View XL με την τιμή τους να ξεκινάει από τα 179 ευρώ. Τα τρία νέα smartphones, με οθόνη 5,7 και 5,99 ίντσες, με λόγο 18:9, παρουσιάστηκαν στο πλαίσιο της IFA 2017 και αναμένεται να κυκλοφορήσουν στην αγορά μέσα στους αμέσως επόμενους μήνες.

Το στάνταρ μοντέλο και το πιο προσιτό ταυτόχρονα είναι το View, με HD οθόνη 5,7 ιντσών, τετραπύρηνο επεξεργαστή, μνήμη RAM 3GB, αναγνώστη δακτυλικού αποτυπώματος και κάμερες (μπρος και πίσω) ανάλυσης 13MP. Αντίστοιχου μεγέθους οθόνη έχει και το View Prime, ωστόσο εδώ η Wiko έχει ανέβει αρκετά σε ότι αφορά τον υπόλοιπο εξοπλισμό. Ειδικότερα, το συγκεκριμένο smartphone διαθέτει οκταπύρηνο επεξεργαστή και 4GB ΡΑΜ μνήμης, ενώ ιδιαίτερη εντύπωση προκαλεί η διπλή μπροστινή κάμερα, ανάλυσης 20 και 8MP  αντίστοιχα. Η Wiko υπόσχεται καλύτερη εμπειρία στις selfies σε συνθήκες χαμηλού φωτισμού, στις ομαδικές φωτογραφίες, λόγω του ευρυγώνιου φακού αλλά και το εφέ αποεστίασης του φόντου, που αναδεικνύει περισσότερο τα πορτρέτα. Το Wiko Prime είναι και το ακριβότερο μοντέλο της σειράς, με την προτεινόμενη τιμή να έχει διαμορφωθεί στα 269 ευρώ.

Ενδιάμεσα από τα δύο μοντέλα η Wiko τοποθετεί το View XL, με τη μεγαλύτερη οθόνη των 5,99 ιντσών και χαρακτηριστικά σχεδόν ίδια με εκείνα του στάνταρ μοντέλου, εκτός από την ανάλυση της κύριας κάμερας, η οποία ανεβαίνει στα 16ΜP. H τιμή του View XL έχει διαμορφωθεί στα 229 ευρώ.

SMARTPHONES,WIKO VIEW,IFA,IFA 2017,WIKO,

Σχόλια

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...

Home