Κερδίζει τις εντυπώσεις το LG V30

Deasy @ 31.08.2017
Κερδίζει τις εντυπώσεις το LG V30

Το ευρωπαϊκό ντεμπούτο του πραγματοποιεί στην IFA το νέο smartphone LG V30, με τις εντυπώσεις σχεδόν του συνόλου των απεσταλμένων των ΜΜΕ να είναι θετικές.

Το μοντέλο της LG ακολουθεί τη νέα σχεδιαστική τάση με οθόνη που καλύπτει σχεδόν το σύνολο της μπροστινής επιφάνειας, αφήνοντας χώρο για ελάχιστα περιθώρια περιμετρικά της. Η οθόνη, τεχνολογίας OLED και ανάλυσης QHD+ (2880 x 1440 pixels) έχει μέγεθος 6 ίντσες, προσφέροντας μια εξαιρετική εμπειρία θέασης περιεχομένου. Στα εντυπωσιακά χαρακτηριστικά του LG V30 συμπεριλαμβάνονται ο επεξεργαστής Snapdragon 835, τα 4GB RAM, ο εσωτερικός αποθηκευτικός χώρος των 64GB, η αδιάβροχη κατασκευή του και βεβαίως οι δύο κάμερες στην πίσω πλευρά: μία standard ανάλυσης 16 megapixel και μία ευρυγώνια 13 megapixel, με διάφραγμα f1.9, το μεγαλύτερο που έχει παρουσιάσει κατασκευαστής smartphone μέχρι στιγμής. Μάλιστα, η ιδιαίτερη προσοχή που έχει δώσει η LG στον τομέα της φωτογραφίας συμπληρώνεται από προηγμένες λειτουργίες στο manual mode, στους υψηλής ποιότητας φακούς αλλά και στις συνεργασίες της στον τομέα της επεξεργασίας των λήψεων. Ιδιαίτερη έμφαση έχει επίσης δοθεί και στον τομέα του ήχου.

Ωστόσο το ερωτηματικό παραμένει: θα το δούμε ή όχι και στην ελληνική αγορά από τις μεγάλες αλυσίδες καταστημάτων ή η διάθεσή του θα περιοριστεί σε μικρότερα μαγαζιά;

 

 

LG V30,SMARTPHONES,IFA,IFA 2017,LG ELECTRONICS,

Σχόλια

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...

Home